SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Burası Sürgün Bölgesiydi.."

A- A+ PAYLAŞ
AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Doğanyol ilçesindeki öğretmen evinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alarak, İlçe Emniyet Müdürlüğü inşaatında incelemelerde bulundu. 
 
İlçe meydanında vatandaşlarla biraraya gelen AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, esnafı ziyaret etti. Okuldan çıkan öğrencilerle uzun süre sohbet eden ve yakından ilgilenen Çalık, daha sonra İlçe Kaymakamı Bünyamin Kuş'u ziyaret etti. Ziyarette bir konuşma yapan AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Her Doğanyol'a gelişimiz bizde ayrı bir heyecan uyandırıyor. Yine yeni bir heyecan ve genç bir kaymakamımız ile karşı karşıyayız. Kaymakamımıza görevinde başarılar diliyorum. Doğanyol'un sorunlarını içselleştirerek, çözme gayretini gösteriyor. Bu konuda göstermiş olduğu çabalardan dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi. 
 
Çalık, Doğanyol ilçesinde birçok hizmetin gerçekleştirildiğine dikkat çekerek, şunları söyledi: "Doğanyol, Malatya'ya en uzak ilçemiz. Ve maalesef kurulduğu günden itibaren de hizmeti en az alan ilçelerimizden biriydi. Şimdi binlerce şükürler olsun çok önemli güzellikler ve değişiklikler yaşıyoruz. İnşallah bu önümüzdeki ay içerisinde de Doğanyol'da çok güzel açılışları yapacağız. Kubbe'nin ötesindeki en önemli sıkıntı devlet görevlilerimiz, bürokratlarımız ya da memurlarımız burada kalmak konusunda sıkıntı yaşıyorlardı. Maalesef başta kaymakamlarımız olmak üzere bölgeye gelen doktorlarımız, hemşirelerimiz, öğretmenlerimiz, ebelerimiz ya da teknik personellerimiz kalmadan gidiyorlardı. Dolayısıyla burası sürgün bölgesi olarak adlandırılıyordu. Görev yapmayan arkadaşlarımıza, "Seni Pütürge'ye, Doğanyol'a süreriz" deniliyordu. Ama artık biz bu işi kolaylaştırdık. Ve Pütürge'nin, Doğanyol'un, Kubbe'nin geçilmez olan yollarını geçilir kıldık. Doğanyol'da öğretmen evimiz bitti, inşallah önümüzdeki ay açılışını yapacağız. Emniyetimizi getirdik ve 12 lojmanlı emniyet binamızın inşaatı devam ediyor. Ziraat Bankamız ilçemizde hizmet veriyor." 
 
AKP Malatya İl Başkan Yardımcısı Hakan Kahtalı da, "Ben Doğanyol ilçesinden sorumlu koordinatörüm ve sık sık ziyaret ediyorum. Kaymakamımızla birlikte Doğanyol'a güzel hizmetler yapmak için çalışacağız" şeklinde konuştu. 
 
Doğanyol İlçe Kaymakamı Bünyamin Kuş ise, Doğanyol ilçesine atandığı için mutlu olduğunu kaydederek, "İnşallah sizlerin katkısı ve desteğiyle görev yaptığımız süreç içerisinde Doğanyol'a ve halkımıza hayırlı, güzel hizmetler yaparız" diye konuştu. 
 
Çalık, kaymakamlık ziyaretinin ardından yeni yapılan öğretmen evini gezdi. Çalık, İlçe Emniyet Müdürlüğü inşaatı hakkında da bilgiler aldı. 
 
AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, ilçe ziyaretinde, kirveliğini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı, ilköğretim öğrencisi Recep Tayyip Erdoğan ile yakından ilgilendi. Başbakan'ın adaşı Recep Tayyip Erdoğan, Çalık'a koşarak, "hoş geldiniz" dedi. Çalık, Recep Tayyip Erdoğan'ı bağrına basarak, bir süre sohbet etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız