SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Burası YMS'nin İdman Sahası!

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:09:05
Burası YMS'nin İdman Sahası!
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1.Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, yeni sezon başlamasına neredeyse saatler kala hala idman sahasına kavuşamadı. Sözde çalışmaların olduğu Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri karşısında bulunan idman sahasında, çıkan otlar görenleri şaşırttı. Bir zamanlar antrenman yapılan sahayı kaplayan otlar, antrenman sahasının yılan hikayesine dönen yapım çalışmalarını gözler önüne serdi.

Geçen sezon tüm idmanlarını İnönü Üniversitesi karşısında bulunan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) antrenman sahasında hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılılar, bu sezonda idmanlarını orada yapacak gibi duruyor. Geçen sezonun başında sözde bakıma alındığı için yıkılan Yeni Malatyaspor’un Orduzu Pınarbaşı’nda ki idman sahasında hiçbir çalışmanın olmadığı görüldü. Birçok kişinin söz verdiği idman sahası 2015 sezonu gelmesine rağmen bir türlü tamamlanamadı. İdman sahasının ne zaman tamamlanacağı konusunda henüz resmi bir açıklama gelmezken, idman sahasının tamamlanıp tamamlanmayacağı da merak konusu oldu.

Yeni Malatyaspor’un PTT 1.Ligine çıkmasıyla birlikte sözde çalışmalarına hız verilen idman sahasında, önceki aylarda bakımsızlıktan karpuz fideleri çıkmıştı. Karpuz fidelerinin kuruması üzerine bu seferde insan boyu ‘Otlar’ yükselmeye başladı. Bu sezonda yetiştirilmesi zor görülen idman sahası kullanılamaz halde yetkilileri bekliyor.

Sarı kırmızılı takımın PTT 1.Ligine çıkmasıyla birlikte konuya el atan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yetkililere biran önce bitmesi yönünde talimat vermişti. Talimatla çalışmalarına hız veren Büyükşehir Belediye Ekipleri 1 haftalık ummalı bir çalışmanın ardından çalışmalarını noktaladı. İdman sahasının bir bölümüne sadece kum serimi yapılırken, diğer bölümü ise otlardan adeta görülmüyor.

TOKİ Başkanlığı tarafından yaptırılan Malatya Arena Stadyumu da idman sahası gibi kaderine terk edildi. Hiçbir çalışmanın yapılmadığı stadyumda çalışmalar durma noktasında geldi. 2013 yılında teslim edilmesi gereken stadyum, 2015 yılına girmesiyle birlikte henüz tamamlanamadı. Akıbeti idman sahasına benzeyen Arena stadyumunun da ne zaman biteceği henüz bilinmiyor.

Geçen sezon 2.Ligde mücadele eden Yeni Malatyaspor’un, PTT 1.Ligine çıkmasıyla yapımı hız kazanacağı düşünülen idman sahası ve stadyumda henüz bir ilerlemenin olmaması akıllara ‘PTT 1.Ligi de bir şeyi ifade etmiyor’ sorusunu akıllara getirdi. Konunun bu kadar uzaması Malatya’da spora verilen değeri bir kez daha gözler önüne koyuyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız