SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Buraya Bol Ağaç Dikin"

A- A+ PAYLAŞ

Vali Ulvi Saran, hafta sonunda Hekimhan’ın Girmana beldesine giderek, buradaki Girmana Kanyonu ve Rafting alanı düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Beraberinde Hekimhan Kaymakamı Nurettin Dayan, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili İrfan Kaya, Girmana Belediye Başkanı Kaya Akgül, Kocaözü Belediye Başkanı Gani Karaca, İGM Üyesi Nebi Yiğit ile Milli Eğitim Şube Müdürü Cafer Dilek’le birlikte inceleme yapan Vali, Girmana Kanyonu ve rafting alanını yapımın hızlı bir şekilde ilerlediğini belirtirken, bu arada yapılan tüm çalışmaların doğaya uygun doğal malzemelerle yapılmasını istedi. Vali, bölgeye bol bol ağaç dikilmesi ve bölgenin ağaçlandırılması için gereken desteğin verileceğini söyledi.

Hekimhan Kaymakamı Nurettin Dayan da, Girmana Kanyonu ve raftin alanının ağaçlandırılması kapsamında 300 çam fidesinin dikildiğini, ayrıca yürüyüş parkuru için de 5 bin adet travers getirildiğini kaydetti. Dayan, ilçedeki projelerin hızlı bir şekilde ilerlediğini belirterek, Valiye teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız