SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aleksic: "Buraya Geldiğim İçin Çok Mutluyum"

0
Güncellendi - 2018-06-27 17:02:35
Aleksic:
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un yeni transferi Danijel Aleksic, "İlk önce takımdaki yerimi garantiye almak istiyorum. Çalışarak, bunu insanlara da kanıtlayacağım" dedi.

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un bu sezon ki ilk transferi olan Danijel Aleksic, Malatya'da takımla birlikte çalışmalarını sürdürüyor.

İsviçre ekibi St. Gallen takımından transfer edilen 27 yaşındaki Danijel Aleksic, basın mensuplarına transfer süreci, hedefleri ve Süper Lig ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Danijel Aleksic, transfer sürecinin yeni olmadığını anlatarak, "Transferimin ilk süreci geçen devre arasında Ocak ayındaydı. Tabi bazı şeyler uyuşmadığı için olmadı. Bu sene tekrar kontak sağlandı, bazı şeylerde pürüzlerde anlaşıldı, buraya geldiğim içinde çok mutluyum" dedi.

Sırp oyuncu, Türkiye ve Malatya'yı çok beğendiğini ifade ederek, şunları söyledi:

"Öncelikle pozitif bir şekilde şaşırdım. Türkiye’yi ve Malatya’yı çok beğendim, çok güzel bir şehir. Biraz gezme fırsatım da oldu. Takımla alakalı da olarak daha bugün ikinci idmanım olduğu için takımı yavaş yavaş tanıyorum, buranın da çok iyi bir arkadaşlığa sahip olduğunu biliyorum. Bende en kısa sürede bu takıma uyum sağlayacağım."

Türkiye'de daha önce futbol oynayan futbolculardan Türkiye ve Türk futboluyla ilgili övgüler aldığını dile getiren Aleksic, "Kariyerim boyunca çok futbolcu ile oynadım, Türkiye’de gelmiş geçmiş. Kariyerini Türkiye’de geçirmiş futbolcular, inanın ki hiç kimsenin negatif bir düşüncesi ve söylentisi yok. Kim ile konuştuysam herkes en güzel şeyleri söyledi Türkiye için. Bende onun için hiç ikilemde kalmadım" diye konuştu.

Danijel Aleksic, takımda ilk 11'e girebilmek için çok çalışacağını ifade ederek, "İlk önce takımdaki yerimi garantiye almak istiyorum. Çalışarak, bunu insanlara da kanıtlayacağım. Öncelikle burada başarı sağlamak gerekiyor, sonrasına bakacağız" dedi.

Spor Toto Süper Ligin tanınan bir lig olduğunu dile getiren Aleksic, "Türkiye ligi Avrupa’da tanınmış bir lig. Bu her zaman top 5’e saydığımız ligler içerisinde bence Türkiye’nin de olması lazım. Zaten Sırbistan kanallarında her hafta Türkiye’nin maçlarını da gösteriyor. Türkiye süper lig maçlarını da gösteriyor. Onun için her yerde tanınmış bir lig" ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • mehmet (5 yıl önce)
    biz de geldiğine mutlu oluruz umarım
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (5 yıl önce)
    Hoşgeldin bizde seni severiz insallah futbolunla kişiliğinle allah yardımcın olsun aleksic
    0
    0
    Yanıtla