SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Buraya Gelen Ürkerdi..''

A- A+ PAYLAŞ

Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor Nurettin Soykan Tesisleri'ni ziyaret etti.

ING Bankın davetlisi olarak Malatya'ya gelen Çakar, Yeni Malatya Spor Tesisleri'ni de ziyaret etti. Çakar, kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, yönetim, teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelerek, sohbet etti.

Çakar, ziyaret esnasında basın mensuplarının sorularını da cevapladı. Çakar, yeni Malatya Spor'u Türkiye Cumhuriyeti gibi gördüğünü ifade ederek, "Yeni Malatya Spor'u Türkiye Cumhuriyeti gibi görüyorum. Malatyaspor Osmanlı İmparatorluğu gibiydi. Şimdi futbolcularımız yaşları itibariyle Malatyaspor'un gücünü hala gibi hatırlar. Buraya gelen takımlar ürkerdi. Buradan puan almak büyük bir başarıydı. Malatyaspor karşısında kolay kolay hiç bir takım üç puan alamazdı. Oyuncu kalitesi çok iyiydi. İnanılmaz bir seyirci baskısı vardı. Bunu şehir de, hakem de hissederdi. Şehir sadece futbolu sevmez, futbolu bilirdi. Şimdi ne oldu ? Bu bitti, aynı küllerden şimdilik Malatyaspor yeniden oluşacak. Yeni Malatya Spor'un doğru hamlelerle eski günlere döneceğine inanıyorum" dedi.

Yeni Malatya Spor kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu ise, "En büyük arzumuz Bank Asya'ya çıkmak. Kulüp olarak borçsuz bir şekilde sağlam temeller üzerine kurulduk. Bu takımı buraya kadar getirdik. Önümüzdeki yıllarda şartlar ne olur bilemeyiz ama bu takım üç beş yıl içerisinde kesinlikle Süper Lig'de olacak. Şehrimize eski özlemi tekrar tattırmak istiyoruz" diye konuştu.

Ziyarette kulüp başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, Çakar'a kayısı takdim etti.

ŞİRE PAZARI'NDA..
Bu arada Ahmet Çakar, eski Şire ve Kayısı Pazarı'nı, İNG Bank yetkilileri, Ticaret Borsası genel sekreteri Abdulvahap Bulgurlu ile birlikte gezdi. Esnafları tek tek ziyaret eden Çakar, kayısı yedi. Çakar, bir esnafın "Kanaltürk'te yayınlanan programa devam edecek misiniz?" sorusuna, önce "hangisi?" diye cevap verdi. Sonrada "hayır" dedi.

Çakar, Reha Muhtar'ın sunduğu Son Kale programında çıkan tartışmayla ilgili yaptığı açıklamada, "Reha Muhtar ile devam etmeyeceğiz. Diğer programla devam edeceğiz. Reha Muhtar'la geçen gün kavga ettik. Bilmiyorum, gazeteler bir şey yazıyor mu? Bir temas etmediğimiz kaldı. Ağır konuştuk. Tabi küfretmek olmazda, kurgu falan yok. Ego kavgası. O bir gecelik bir olaydı. Bu bir süreç. Herkes 'Ben biliyorum' diyor. En kötüsü odur" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız