SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Buraya Milli İrade Anıtı Yapılacak

0
Güncellendi - 2016-07-22 20:57:34
Buraya Milli İrade Anıtı Yapılacak
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesinin ilçenin yaşam standartlarının daha iyi bir düzeye getirmek adına en ciddi yatırımlarından olan “Yeşil Hilal” Projesinin Fahri Kayahan Bulvarındaki başlangıç noktasındaki park alanı içinde yer alan anıta “15 Temmuz Mili İrade” ismi verildi.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Mahmut Öner Özer, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güner, İŞGEM Genel Müdürü Mehmet Karaman ile Birim Müdürleri, “15 Temmuz Milli İrade” adının verildiği anıt ve park alanında incelemelerde bulundu.

Anıta şehitlerin isimlerinin yazılacağını belirten Belediye Başkanı Polat,” AK Parti Milletvekilimiz Mustafa Şahin ile birlikte Yeşil Hilal projesimizin başlangıç noktasında park alanında incelemelerde bulunduk. Parkın içine yerleştirdiğimiz anıta  15 Temmuz Milli İrade adının verilmesini kararlaştırdık. Şehitlerimizin isimlerini anıtın üzerine yazacağız”dedi.

MİLLETVEKİLİ ŞAHİN,” DARBEYİ PENSİLVANYADAKİ MECZUP, BUNAK PLANLADI”

Malatya’da  Hükümet Meydanında devam eden  “Milli İrade” Nöbetine katılan tüm vatandaşlara teşekkürlerini ileten AK Parti Milletvekili Mustafa Şahin ise, “ Malatya’da Milli İradeye sahip çıkma adına 15 Temmuz gününden beri gerçekten muhteşem bir destek ortamı oluştu.Göğsümüz kabardı. Devletine, milletine, vatanına, bayrağına sahip çıkmak adına günlerdir alandan ayrılmayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.İnsanlarımızın bu ülkenin ne zaman bir zor dönemece girdiğinde nasıl kenetlendiğini tüm dünyaya gösterme açısından örnek bir dönemden geçmekteyiz.Türkiye için belkide asrın miladı diyebileceğimiz 15 Temmuz Cuma günü akşam saatlerinde içimizden çıkan, devlet kurumlarından beslenen, bu ümmetin ve müslümanların zekatlarıyla, sadakalarıyla ve bir takım katkılarıyla kendilerine hayat buldukları bir hareketin maalesef bütün cezai ehliyetini yitirmiş olan Pensilvanya’daki ahlaksız bir meczubun, bunağın başlatmış olduğu bir darbe teşebbüsü yaşadık.  Bu vatan ve topraklar için, Milli İrade için, seçilmişlerin onurlarını kurtarmak adına milletimizin sokağa çıkmasıyla birlikte, darbeciden ziyade katliam çeteleri tarafından gerçekleşen olaylarda, Malatyalı Metin Doğan kardeşimizin tankın önüne yatması ve nice kahramanlıklar yaşandı. 15 Temmuz darbe girişiminde 240 kardeşimizi yitirdik.Malatya’da şehitlik mertebesine yükselen kardeşlerimiz oldu, şehit ailelerine ziyaretlerde bulunduk.Tanka, tüfeğe karşı göğsünü siper eden ve hayatını kaybeden bu kahramanlarımızı unutmamak, gelecek nesillerimize böyle bir dönemeçten geçerek bu toprakları onlara teslim ettiğimiz bilinci ve şuurunu aşılamak adına Yeşilyurt Belediyesi gerçekten çok anlamlı bir karar aldı. Buradaki parkın içindeki anıta 15 Temmuz Milli İrade adını veren Hacı Uğur Polat Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

MİLLETVEKİLİ ŞAHİN, “BU ESER MİLLİ İRADE VE ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ TEMSİL EDECEK”

Milletvekili Şahin konuşmasının devamında, “ Projenin adının Yeşil Hilal olmasıda ayrı bir güzellik,bu hilal uğruna ne güneşler battığını simgelemek adına büyük bir önem taşıyor.Çeşitli yerlerden “Milli İrade”nin adının bazı yerlere verilmesiyle ilgili bize de çeşitli talepler geldi, burdaki anıtımız bu taleplere cevap verecek niteliktedir.Milli İrade ve özgürlüklerimiz için yapılan bu eserde emeği geçen herkesi tebrik ederim” dedi.

Bülten

3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız