SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Burayı Dikkatle İzliyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:38:18
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir ilçesinde, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü’nü ziyaret eden Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi, sorunlar hakkında bilgi aldı. 

Selvi burada İlçe Müdürü Şerif Çetintaş ve personel ile bir toplantı yaparak, İlçenin Tarım ve Hayvancılık’ta geldiği durum hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Doğanşehir İlçe Ziraat Odası Başkanı Abdurrahman Doğan’ı makamında ziyaret eden İl Müdürü Selvi, “Doğanşehir Malatya’nın Tarım ve Hayvancılık yetiştiriciliğinde lokomotif ilçelerinden birisidir. Buradaki gelişmeleri dikkatle izliyoruz. Teşkilatımızla beraber yapılması gereken ne varsa siz üreticilerimizin hizmetindeyiz” dedi.

Doğanşehir Ziraat Odası Başkanı Abdurrahman Doğan ise, İl ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile koordineli ve uyumlu bir şekilde çalıştıklarını, Tarım ve Hayvancılıkla ilgili her konuda İl ve İlçe Müdürlüklerinden azami noktada yardım aldıklarını, özellikle Doğanşehir İlçesinin vazgeçilmezi olan Elma konusundaki yatırımlarda devlet katkısının artarak devam etmesini istediklerini, bu nazik ziyaretlerinden dolayı İl Müdürümüze şükranlarını dile getirdi.

Ali Selvi, bu ziyaretlerin ardından incelemelerde bulunmak üzere, İl Özel İdare, Tarım Müdürlüğü ve İlçe Ziraat Odası tarafından finanse edilen Savaklı, Günedoğru ve Çığlık Köyleri’nde kurulan Erken Uyarı ve Tahmin Sistemlerini yerinde inceledi. Bu sistem ve işleyişi hakkında bilgiler aldı. Daha sonra Günedoğru köyünde kahvehanede köy halkı ile bir araya gelerek onların sıkıntılarını istek ve temennilerini dinleyen İl Müdürü Selvi, Bakanlığın desteklemeleri ile ilgili bilgiler aktardı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız