SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büro Memur Sen Bingöl'le Devam

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:39:26
Büro Memur Sen Bingöl'le Devam
A- A+ PAYLAŞ

Büro Memur Sen Malatya Şube Başkanlığı’na tekrar Feyim Bingöl seçildi. 

Öğretmenevi’ndeki 2. olağan genel kurul toplantısında divan başkanlığını Eğitim Bir Sen Malatya Şube Sekreteri Ahmet Yıldızhan yaptı. Kongrede konuşan Memur Sen Malatya İl Temsilcisi Kerem Yıldırım, sadece ücret sendikacılığı yapmadıklarını ifade ederek, ilkeli sendikacılık yaptıklarını, hayrın motoru, şerrin freni olmaya çaba gösterdiklerini bildirdi. 12 bin 500 üye ile memurların yüzde 60’ının sendikalarına üye olduğunu belirten Yıldırım, 2011’den itibaren yetkili sendika olarak memur haklarını en iyi şekilde korumaya çalıştıklarını ifade etti.

Büro Memur Sen Malatya Şube Başkanı Feyim Bingöl ise, “Malatya’da yaklaşık 450 üyemiz varken, 730 üyemizle , bir kurumumuz hariç tüm kurumlarda yetkili sendikayız” diyerek, “Başörtüsü dedik, Mısır dedik, Suriye dedik. Barış sürecine tam destek verdik. Başörtüsü için 12 milyon imza topladık. Memurlarımızın haklarını her platforma adabıyla, edebiyle ve vakur duruşuyla savunduk” ifadelerini kullandı.

Eğitim Bir Sen 2. Nolu Şube Başkanı Yaşar Sakar, Tarım Orman Çalışanları Sendikası Malatya Şube Başkanı İlhami Polat, Bem Bir Sen Malatya Şube Başkanı Hanifi Acar’ın konuşmalarından sonra seçime geçildi.

Tek liste ile yapılan seçimde asil yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: 

Feyim Bingöl (Başkan), Mustafa Şimşek, Hüseyin Fidan, Mehmet Çolak, Abdulkadir Güllü, Şahin Orhan ve Hamdi Baydoğan.

Denetim kurulu asıl üyeliklerine Abdulvasıf Tunç, İsmail Hakkı Çolakoğlu ve Şaban Uluçay, Denetim Kurulu asil üyeliklerine de Şeref Özdemir, Şamil Küçük ve Hasan Basri Engin getirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız