SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büro Memur Sen Kongre Yaptı

0
Güncellendi - 2016-10-22 19:51:25
Büro Memur Sen Kongre Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Memur Sendikaları Konfederasyonuna bağlı Büro Memurları Sendikası Malatya İl Başkanlığı 3.Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Üyeler, mevcut Başkan Fehim Bingöl ile tek liste devam dedi.

Öğretmenevin de gerçekleştirilen kurula, Memur-Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım, Sağlık-Sen Malatya Şube Başkanı Mehmet Bingöl ve çok sayıda Memur-Sen üyesi katıldı.

Genel Kurul da ilk olarak konuşan Memur-Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım, “ Biz aslında bir milli takımız. Hepimiz bu takımda as oyuncularıyız. Rabbim 3. Olağan Kongremizi hayırlara vesile kılsın” dedi.

Büro Memur-Sen Malatya Şube Başkanı Feyim Bingöl de, Malatya Büro Memur-Sen şubesini 2009 yılında kurduklarını belirterek “Kuruluşundan itibaren tüm sekretaryaları ile birlikte zor şartlarda ve kıt imkanlarla çalışmalarını bu güne kadar azimle sürdürmüştür. Sendikamız faaliyet alanına giren 57 Kurum, 11 Bakanlık, 3 Başkanlığa hitap etmektedir. Bu geniş yelpazede kamu çalışanlarımızın özlük haklarının yanı sıra sosyal haklarda da üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürdük. İlde tüm kurumlarda temsilciliklerimizi atadık. Askeriyedeki memurlar haricinde tüm kurumlarda yetkili sendikayız. 12 ilçe temsilciliğimiz bulunmaktadır. 2013 yılında 625 olan üye sayımızı özverili çalışmalar neticesinde 1120 kamu çalışanına kadar taşıdık. Kamuda çalışan siz değerli kardeşlerimizi daha iyi anlayabilmek ve sorunlarını daha hızlı neticelendirmek adına Gençlik ve Bayan Komisyonlarının teşekküllerini sağlayarak dönemsel toplantılar yaptık. Aynı zamanda şeffaf ve sürdürülebilir bir sendikacılık anlayışıyla çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Yazılı, görsel ve sosyal medyada sendikamızın misyonunu, vizyonunu ve faaliyetlerini en doğru ve en hızlı şekilde siz değerli kamu çalışanlarımızla paylaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

iha

büromemursen

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ramazan dogan (7 yıl önce)
    Başarılar diliyorum hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla