SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Burs Projesine Ödül

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:11:03
Burs Projesine Ödül
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Eğitim Bursu Projesi 11. Altın Pusula Ödülleri töreninde jüri özel ödülüne layık görüldü. Türkiye Halkla İlişkiler Derneği’nin organize ettiği ve büyük ilgi toplayan Altın Pusula Ödülleri sahiplerini buldu.
 
Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından bu sene on birincisi gerçekleştirilen Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri’ni kazanan proje ve kuruluşlar, 26 Haziran Salı akşamı, Askeri Müze ve Kültür Sitesi Komutanlığı – İstanbul’da gerçekleştirilen ödül töreninde açıklandı. Ödül töreni, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı - UNDP Mukim Temsilcisi ve Birleşmiş Milletler Türkiye Mukim Koordinatörü Shahid Najam başta olmak üzere, milletvekilleri, vali ve belediye başkanları, jüri üyeleri, kamu ve özel sektör temsilcileri, halkla ilişkiler profesyonelleri, medya mensupları, akademisyenler ve genç iletişimcilerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Malatya Eğitim Bursu Platformu adına Altın Pusula jüri özel ödülünü MİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Akdaş aldı
 
Malatyalı İşadamları Derneği bünyesinde MİAD Genel Sekreteri Ahmet Turan Koçer’in projelendirdiği Malatya Eğitim Bursu Projesi; Malatya Valiliği’nin başkanlığında oluşturulan bir platformla yürütülüyor. MİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı K. Naci Ekşi’nin MİAD Yüksek İstişare Kurulu adına yürütücülüğünü üstlendiği Malatya Eğitim Bursu Projesiyle halen 1000’den fazla öğrenciye burs sağlanıyor. Malatya eğitim Bursu Projesinin hayata geçmesinde değerli katkıları olan MİAD Yüksek İstişare Kurulu üyesi gazeteci Vahap Munyar ödül başvurusu yapılması fikri ile projeye destek vererek önemli katkılar sağladı.
 
Malatyalı üniversiteli öğrencilerin burs alabilmesi için başlatılan Malatya Eğitim Bursu Projesi Türkiye’de bir ilk olan özel yazılımı ile dünyanın her yerinden isteyen bağışçının istediği öğrenciye sadece tek tuşla burs vermesini sağlıyor.
 
11. Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri’ne 16 kategori ve 12 alt kategoride toplam 193 proje başvuruda bulundu, 31 proje ödüllendirildi. Ayrıca bu sene ilk defa UNDP Özel Ödülü de programa dahil edildi ve UNDP sürdürülebilirlik kriterleri doğrultusunda iki proje ödüllendirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız