SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bursa Fuarı'nda Malatya Standı

0
Güncellendi - 2016-03-24 20:38:06
Bursa Fuarı'nda Malatya Standı
A- A+ PAYLAŞ

Bursa İl Dernekleri Federasyonu (BİLDEF) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “2. Anadolu Günleri” başladı. "Anadolu’nun bütün renkleri Bursa’da" sloganıyla bu yıl ikincisi düzenlenen 2. Anadolu Günleri, Merinos AKKM Fuar Alanı'nda açıldı.

Anadolu'nun tüm renklerinin buluştuğu 2. Bursa Anadolu Günleri Fuarı’nda Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı öncülüğünde Kültür A.Ş organizasyonuyla Malatya ilçeleri de yerini aldı. Malatya'nın tüm renkleri, kültürü ilçeleriyle birlikte Bursa'da buluştu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü Sabri Akın "Bursa fuarında üzerinde durduğumuz en önemli konu Malatya’mızın kültürel değerlerini tanıtmak ve özellikle diğer illerde yaşayan hemşerilerimizi Malatya ile buluşmasını sağlamak. Bursa aynı zamanda ekonomik açıdan potansiyeli yüksek olan bir şehir olduğu için, bu fuarda kayısımızın tanıtımını da gerçekleştiriyoruz" dedi.

Ayrıca, Malatya'nın yöresel yemeklerini ikram ediyoruz. Bunun yanında Büyükşehir Belediyemizin Başkanlığında, ilçe belediyelerimizin yaptığı çalışmaları burada ziyaretçilerimize aktarıyoruz. 28 Mart 2016 Tarihine kadar sürecek olan fuara Bursa'da ve Bursa'ya yakın olan diğer illerdeki hemşerilerimizi de katılmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Malatya standına yoğun ilgi

Yoğun ilginin olduğu Malatya standını ziyaret eden Bursa Valisi Münir Karaloğlu'na Kültür A.Ş Genel Müdürü Sabri Akın tarafından kayısı ikram edildi.

Malatya standını ayrıca, Bursa Vali Yardımcısı Emin Osman Bulgurlu ve İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman’da ziyaret etti.

Festival 4 gün boyunca açık olacak. Merinos Fuar alanındaki stantlar 23 - 28 Mart 10:00- 20:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Bülten

Pano01e

674ffa74-0abf-43e3-8e10-dacd0c6073a2

2efb70f4-d2fb-4099-83b4-164d20ec0bd1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız