SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bursa Maçında Galibiyet ve Gol Sözü Verdim"

0
Güncellendi - 2018-02-14 19:01:04
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un orta saha oyuncusu Aytaç Kara, Sportif Direktör Ali Ravcı ve Kulüp Müdürü Selçuk Günaydın ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti.

Ortaya koyduğu performans ile Malatyalılardan büyük alkış alan Aytaç Kara, Evkur Yeni Malatyaspor’un Divan Başkanlığı’nı da yapan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret ederek, formasını hediye etti.

Kara, ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından, “Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret ettim. Kendilerine misafirperverliği ve de hoş sohbetlerinden dolayı çok teşekkür ederim. Başkanıma Bursa maçı için galibiyet ve gol sözü verdim. Malatyaspor ekibi olarak bunu başaracağımıza eminim” açıklamasını yaptı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise orta saha oyuncusu Aytaç Kara’ya ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Çakır, Bursaspor maçından galibiyet beklediğini ifade ederek, “Yeni Malatyasporumuz futbolcularından Aytaç Kara kardeşim ziyaretimize geldi. Kendisine bu nazik ziyareti ve forma hediyesinden dolayı teşekkür ederken, futbol hayatında ve yaşamında da başarılar diliyorum. İnşallah Bursa maçında da senden gol bekliyorum” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Mustafa (6 yıl önce)
    Su kaleyi gordugunuzde topu koselere bir atsaniz Is olacak fakat gelsn topa bakmadan vurmaniz varya Insani olduruyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Hiç istisnasız tüm maçları 90 dk canlı izledim.Ligin en az gol atan 3 takımından biri olduğumuzu bilmeden hikaye yazanlar herhalde ilk üç içinde olduğumuzu zannediyorlar.Helede Aytaç ın duran topları ısrarla kullanması tribünlerde oldukça fazla tepkiye neden oluyor.Adeta bizdeki sabri Sarıoğlu.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (6 yıl önce)
    kerneklı ali sen hiç aytacı izledinmi çok komiksin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Demirhan (6 yıl önce)
    Bursayı yenersek süper olirm malatyadaki 4 2 lik hezimet de telafi edilmiş olur. Ama ama ki iş çok zor.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Son derece komik buldum.Acaba Aytaç hangi performansla taraftardan büyük alkış almış onu merak ettim.
    0
    0
    Yanıtla