SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bursa'dan Malatya'ya 'Son Umut' Yolculuğu

0
Güncellendi - 2019-05-26 05:54:34
Bursa'dan Malatya'ya 'Son Umut' Yolculuğu
A- A+ PAYLAŞ

Bursaspor Spor Toto Süper Lig’deki en önemli maçına Pazar akşamı Malatya deplasmanında çıkacak. Bursasporlu yaklaşık bin kişilik taraftar grubu ise bin 24 kilometrelik uzaklıktaki kader maçına takımını yalnız bırakmamak için otobüslerle yola çıktı.

Spor Toto Süper Lig’in 34’ncü haftasında Yeni Malatyaspor deplasmanında kader maçına çıkacak olan Bursaspor’u son maçında yalnız bırakmamak için yaklaşık bin kişilik taraftar grubu otobüslerle, bin 24 kilometrelik yolculuklarına başladı. Yolculuk öncesi İhlas Haber Ajansı mikrofonlarına konuşan tribün lideri Selim Kurtulan, ‘’ Bugün buradan 13 otobüs kalkıyoruz. Sağolsun bazı taraftarlarımız kendi araçlarıyla, bazıları da uçakla Malatya’ya doğru yola çıktı. Biz bugüne kadar tüm deplasmanlara en az bin kişi gittik. Bu maça aynı şekilde bin kişi gidiyoruz. İnşallah 3 puan alırız. Ankaragücü’de bir puan alır inşallah ligde kalırız. Biz bunları hak etmiyoruz. Bu taraftar böyle şeyleri gerçekten hak etmiyor. Ama üzücüdür ki bu duruma geldik. İnşallah ligde kalırız. İnşallah son maçımızda da galip geliriz. Ligde kalırız’’ diye konuştu.

Toplanan yaklaşık bin kişilik taraftar grubu otobüslere binerken besteler söyledi, yoldan geçen araçlarındaki vatandaşlar ise kornalarla destek verdi.

Bursa, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • KIL BAYRO (4 yıl önce)
    Bursa kümeye yaptığınız cirkeflik unutulmadı.Malatyam avrupa yolunda inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Fırat (4 yıl önce)
    Bursa kümeye
    0
    0
    Yanıtla
  • hakkı (4 yıl önce)
    kendileri kazanınca yetmiyor. evinde yeneme göztepeyi,deplasmanda kazanacam de. göztepe evinde kazanır. bursa yensede küme düşer ama yenemeyecek Malatyamızı Allahın izniyle.
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar (4 yıl önce)
    Sevgili hemşerilerim gelin hayatında maça gitmemiş hemşerilerimiz bile gitsin bugün MALATYAMIN günü lütfen stadı dolduralım 1paket sigara az içelim bugün almamız lazım haberde var 13 otobüs özel araçlar ve uçak la gelecekler avrupaya son bilet yalvarırım gelin maça boş koltuk kalmasın inönü stadında oturacak yer bulamazdık dolduralım ne olur şimdiden herkeze teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (4 yıl önce)
    bizi küme düşüren bursa ile hesaplaşma vakti. nasıl ki küme düşmeme mücadelesi veren Akhisar ve Erzurum'u yendiysek Bursa'yı da onurumuz ve şerefimizle yeneceğiz inşallah. aksi takdirde adımız lekelenir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Apricot (4 yıl önce)
    Bursalı kardeşlerimize şehrimize hoş geldiz diyorum ancak Bursanın kazanması çok zor çünkü malatyanjnda uefaya gitmesi için kazanması gerekiyor artı Bursanın iki stoperi chedjou ve ertuğrul bu maçta yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkan Arpacı (4 yıl önce)
    İlk yarı ki maçı unutmadık stada sırf bu yüzden gidecem
    0
    0
    Yanıtla
  • Oguz (4 yıl önce)
    Bize her şeyi dediniz simdi sıra bizde...size elveda baska bahara görüsürüz
    0
    0
    Yanıtla