SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Buruk Bir Şekilde Başladık"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:53:37
A- A+ PAYLAŞ

1 Kasım seçimlerine doğru partilerde seçim çalışmaları yeniden hız kazanırken, MHP Adayları Doğanşehir İlçesi’nde incelemelerde bulunup esnafın sorunlarını dinledi. Ülkenin son yaşanan terör olayları ile birlikte adeta kan gölüne döndüğünü vurgulayan  MHP Adayı Şinasi Kazancıoğlu,” Seçim güzel günlerin başlangıcı olur”dedi.

Türkiye'yi yasa boğan Ankaradaki terör saldırısından ardından  ilan edilen üç günlük ulusal yastan sonra Milliyetçi Hareket partisi adayları, il yönetimi ve ilçe teşkilatı,Doğanşehir ilçesinde esnaf ve halk ile buluştu.

MHP heyeti olarak  Doğanşehir ilçesi’nde gördükleri  ilgiden mutlu olduklarını kaydeden ,  MHP birinci sıra adayı Şinasi Kazancıoğlu;son günlerde yoğunlaşan terör saldırıları sonucu şehit olan güvenlik güçleri ve vatandaşlardan dolayı seçim çalışmalarını buruk şekilde sürdürdüklerini ifade ederek, konuşmasını şöyle sürdürdü: 

"Ankarada ki terör saldırısıyla kaybettiğimiz vatandaşlarımızın ve maalesef hala gelen şehit haberleri nedeniyle çalışmalarımıza bir süre ara vermiştik. Ama şimdi tekrar bir gönül alma, vatandaşlarımızla bir dertleşme anlamında heyecansız ve buruk bir şekilde çalışmalarımıza başladık. Çünkü Türkiye bir kan gölünde, kan gölünü yaşıyor. Bu anlamda yaklaşan bu seçim inşallah güzel günlerin başlangıcı olur. MilliyetçiHareket Partisinin iyi bilindiği ve karşılandığı Doğanşehir de, esnaflarımızı gezdik ve iyi bir teveccühle karşılandık. En az bizim kadar ülke mesellerine duyarlı ve bir o kadar da Milliyetçi Hareket Partisi iktidarının hasretini çekmektedirler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Kendilerinin seçim sonrasında temsil noktasında emrinde olacağız. Bize bulundukları tavsiyelere uyacağız. Onları en iyi şekilde, layık bir şeklide temsil edeceğiz. Bundan kimsenin en ufak şüphesi olmasın."  

MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem ise Doğanşehir de yaptıkları seçim çalışmasının vatandaştakarşılık bulduğunu belirterek, " Doğanşehir de gördüğümüz teveccüh bizi sevindirdi. İnşallah Doğanşehir diğer ilçeler içinde yine birinci sırayı alacaktır" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız