SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Buruk Sevinç Yaşıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:23:05
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, seçimi kazanan CHP’li Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ile Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları’nı tebrik etti. 

CHP’li Hakan İnci, ilk ziyaretini Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’a gerçekleştirdi. CHP Arguvan ilçe binasındaki ziyarette Kızıldaş’ı kutlayan Hakan İnci, Arguvan halkına kendisine verdiği destekten dolayı da teşekkür ederek, “Mehmet başkanım ne zaman benden bir destek isterse, Arguvan Belediyesi’nin yanında olacağım. Arguvan halkına teşekkür ediyor, Mehmet başkanıma da başarılar diliyorum” dedi. 

BAŞKAN KIZILDAŞ: BURUK BİR SEVİNÇ YAŞIYORUZ

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ise CHP’li İnci’ye ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Arguvan’da kazanmış olduk, ama buruk bir sevinç yaşıyoruz. Biz aslında onu Malatya’da büyükşehrin başında görmek istiyorduk. Siyaset uzun soluklu bir iştir. Hakan başkanımızın başarısını, kişiliğini, deneyimini biliyoruz. Biz inanıyoruz ki ileriki süreçte partimize ve Malatya’ya çok daha önemli hizmetleri olacaktır” diye konuştu.

MİLLİOĞULLARI: İNCİ VE KÖRÜKMEZ’DEN DESTEK ALACAĞIM

CHP’li Hakan İnci, Arguvan’dan sonra Hekimhan’a geçerek, CHP’den belediye başkanlığına seçilen Aliseydi Millioğulları’nı ziyaret etti. Ziyarete CHP’nin Kuluncak Belediye Başkan Adayı Etem Körükmez ve partinin ilçe yöneticileri de katıldı. Parti binasındaki ziyarette ilk olarak konuşan Millioğulları, “Biz kazandık ama arkadaşlarımız da maalesef kaybetti. O yüzden buruk bir sevinç yaşıyoruz” dedi. AKP hükümetinin Hekimhan’da tüm imkanlarını kullandığını belirten Millioğulları, büyük farklar beklerken seçimi ancak kazanabildiklerini vurgulayarak, “Ben de Hekimhan’ıma hizmet ederken Hakan İnci ve Etem Körükmez’den büyük destek alacağım, projelerinden faydalanacağım. Onların her zaman burada bir yeri var, kapımız onlara açık, başımızın üzerinde yerleri var. Kendilerine sonsuz teşekkürler ediyorum” ifadelerini kaydetti. 

İNCİ: BAŞKANIMIZIN YANINDA OLACAĞIM 

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci ise Hekimhan’ın yeni belediye başkanı Aliseydi Millioğulları’na başarılar dileyerek, halkın kararına saygılı olduklarını söyledi. Hekimhan Belediyesi’nin her zaman yanında olacağını belirten İnci, “Hangi projede bizden katkı isterseniz, biz bu katkıyı sonuna kadar sizlere sağlayacağız. Sizler zaten Avrupa Birliği fonlarını kullanmış bir belediye başkanısınız. Bizim de bu konuda çalışmalarımız var. Hekimhan üzerinde projelerde de sizlere katkı sağlayabiliriz. Önümüzdeki beş yıl boyunca Hekimhan’a hizmet edeceksiniz. Size bu yolda başarılar diliyorum. Ayrıca Hekimhan’da bize destek veren tüm Hekimhanlı hemşerilerime teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

ETEM KÖRÜKMEZ: ÇOK İYİ PROJELERİMİZ VARDI

İnci’nin ardından konuşan CHP Kuluncak Belediye Başkan Adayı Etem Körükmez de Hekimhan’ın yeni belediye başkanı Aliseydi Millioğulları’nı kutlayarak, “Seçim demokratik bir yarıştır. Ben hiçbir zaman seçmeni suçlamıyorum. Bir eksiklik varsa bunu kendimizde aramalıyız. Elbette çok iyi projelerimiz vardı. Aliseydi beyle ve Hakan beyle ortak projelerimiz vardı. Ama kısmet bu kadarmış” ifadelerini kaydetti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız