SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Toroğlu'dan Buruk'a Malatya Örneğiyle Tepki

0
Güncellendi - 2017-12-10 06:48:38
Toroğlu'dan Buruk'a Malatya Örneğiyle Tepki
A- A+ PAYLAŞ

Futbol ve Hakem Yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray'a 4-2 yenilen Teleset Mobilya Akhisarspor'un, maçın hakemi Ümit Öztürk'e tepki gösteren teknik direktörü Okan Buruk'a, bir önceki hafta Evkur Yeni Malatyaspor'la oynadıkları maçın 90+3. dakikasında Malatya'nın verilmeyen penaltısı karşısında niye ses çıkarmadığını sordu.

HAKEME TEPKİ GÖSTERİNCE..

Bir önceki hafta Evkur Yeni Malatyaspor'la sahasında 0-0 berabere kalan T.M. Akhisarspor, Pazar günü İstanbul'da Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Bir oyuncusu ilk yarıda kırmızı kart gören ve buna rağmen ilk yarıyı 2-0 önde kapatan Akhisarspor, maçın ikinci yarısında yediği 4 golle rakibine 4-2 mağlup oldu.

Maçtan sonra konuşan Akhisar Teknik Direktörü Okan Buruk, oyuncularının haksız yere atıldığını öne sürerek maçın hakemine tepki gösterdi. Karşılaşmada 10 kişi kalmasalardı rahat galibiyet alabilecekleri aktaran Okan Buruk, “Hakem burada oyuna dahil oldu, gerekeni yaptı. İkinci yarının başından itibaren şanssız iki gol yedik. Galatasaraylı oyuncuları emeklerinden dolayı tebrik ederim. Bu ayrı. Onların da verdiği bir emek var. Adil bir ortamda yarışmıyoruz. Maddi anlamda da. Bu yüzden bazen çalışmak bile istemiyorsunuz. Bugün de o günlerden biriydi. Ben böyle hakemlerin olduğu ortamda bulunduğum için çok utanıyorum” ifadelerini kullandı.

Her hafta böyle olayları yaşadıklarını ifade eden Buruk, sözlerini söyle sürdürdü:

“Bizden sonrakiler alışmasın diye bunları konuşuyorum. Dikkatli olmak gerekiyor. Hakemlerin de takımlara saygı duyması ve emeklerini boşa çevirmemesi gerekiyor. Ümit hoca bugün bunu yaptı. O da gittiğinde üzülecektir ama çok üzüldükleri düşünmüyorum. Haftaya öbür hafta maç alacaktır. Başkanlar, oyuncular, hocalar gidiyor ama baktığınız aman 3 hafta sonra Ümit hoca tekrar maç yönetecek.”

"MALATYA'NIN BUZ GİBİ PENALTISI VERİLMEDİ, NİYE KONUŞMADIN?"

A Spor'un Takım Oyunu programının futbol ve hakem yorumcusu Erman Toroğlu, Buruk'un maçın hakemiyle ilgili sözlerini dinledikten sonra, bir önceki hafta Manisa'da oynanan ve 0-0 sonuçlanan, Cüneyt Çakır'ın yönettiği T.M. Akhisar- Evkur Yeni Malatyaspor maçının 90+3. dakikası oynanırken, Malatya'nın "buz gibi penaltısının verilmediğini" belirterek, Buruk'a o zaman hakemle ilgili neden konuşmadığını sordu.

Programın moderatörü Serkan Kaya ile diğer yorumcular İlker Yağcıoğlu ve Levent Tüzemen de, Toroğlu'nun "Buz gibi penaltıydı, verilmedi" sözlerine destek çıktılar.

İstanbul, iha- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Sebebi belli olmayan nedenlerle defansın en iyi adamını kadro dışı bırakırsın puan alacağın takımdan yanlış taktikle oynayıp mağlup olursun,ondan sonra CEK ve CAK larlla kamuoyunu oyalarsın......................uyutmaya devam....
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Aleyhine yapılınca bağıracaksın, lehine verilince gülüp geçeceksin, sevsinler senin gibi adaletli hocayı okan bey. Senin gibi hocalarla ilerlemez bence Türk futbolu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çakır (6 yıl önce)
    Hafta sonunu merakla beklerdik takımımızın maçını izleyeceğiz diye,ne heves ne heyecan kaldı.Futbolu bir çok takımdan iyi ama becerikli forvetimiz yok.Dolayısıyla her hafta yenilgi.Beraberliğe dua ediyoruz artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan (6 yıl önce)
    Moralimiz bozuldu, bu takımı izleme isteğim kalmadı. İnşallah düzgün bir kadro ve yönetim gelir.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZOĞLU 44 (6 yıl önce)Orhan isimli kullanıcı yorumuna
    VERİLMEYEN PENALTININ TAKIMLA VEYA YÖNETİMLE NE GİBİ İLGİ VE ALAKASI VAR AÇIKLAMAYI BAŞARABİLİRSEN BENDE SANA MİNNETTAR KALACAĞIM!!!
    0
    0
    Yanıtla