SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Burukluk Yaşıyorum'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevinden İstanbul Vali Yardımcılığı görevine atanan Ali Kazgan için Malatya İl Genel Meclisi Başkanlığı tarafından bir veda yemeği verildi.

Orduzu Pınarbaşı Köy Hizmetleri Dinlenme tesislerinde düzenlenen veda yemeğine İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Kazgan, İl Genel Meclis Başkanı Abdurrahman Atay ve AKP İl Genel Meclisi Üyeleri katılırken, CHP ve MHP Grubu üyeleri katılmadı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Kazgan, burada yaptığı konuşmada, iki yıl süresince yapılan hizmetler hakkında bilgiler verdi. Kazgan, Malatya'da hizmet süresince yapmayı düşündüğü projelerin bir kısmını gerçekleştirdiklerini belirterek, "İki yıl içerisinde bir çok başarılı projeye imza attık. Tabi sonuçta, ayrılık vakti geldi. Benim için İstanbul Vali Yardımcılığı görevi güzel bir olay. Malatya'dan ayrıldığım için ise burukluk yaşıyorum" dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Abdurrahman Atay ise mutluluk ve hüznü bir arada yaşadıklarını ifade ederek, "Kazgan’ın hizmetlerine doyamadık. Kazgan’ın ayak basmadığı yer, gitmediği mezra kalmadı. Biz bugüne kadar, 44 meclis üyemizle birlikte başarılı hizmetlerde bulunduk. Malatya'nın bu konuda ne kadar şanslı bir il olduğunu diğer illerin çalışmalarına kıyasla fark ediyoruz. Bugüne kadar 496 köyün ve bin 102 mezranın tüm sorunlarını hallettik. Ben bir siyasi partinin kimliğini taşıyorum. Benim bulunduğum partinin dışında çok üst düzey başarılar aldık. Bu çalışmalar seçim çalışmalarına da yansıdı" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız