SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Buse'nin Hedefi Milli Forma

0
Güncellendi - 2016-06-14 00:06:10
Buse'nin Hedefi Milli Forma
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grup takımlarından Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün altyapısından yetişen Buse Uçan, milli formayı istiyor.

Bu sezon aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiren ve dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün son maçlarını milli takım hocaları yakın takibe almıştı. Gerek deplasman gerekse de Malatya'daki maçlarda Malatyalı bayanların performanslarını izleyen milli takım hocaları, ilk olarak takımın altyapısında yetişen Buse Uçan'ı U-17 milli takımı aday kadrosuna davet etmişti.

İki kez milli takım kampına katılan ve milli takım antrenörleri nezaretinde yürütülen antrenmanlarda yer alan Uçan, gözünü milli formaya dikti.

Milli takım kamplarına çağrıldığı için mutlu olduğunu ifade eden genç defans oyuncusu, en büyük amacının milli formayla mücadele etmek olduğunu kaydetti.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü’nün altyapısında yetiştikten sonra A takımda forma giydiğini anımsatan Uçan, “Geride kalan sezon milli takım kamplarına çağrıldım. Kamp çalışmaları benim için oldukça faydalı geçti. Oradan aldığım bilgileri ve öğrendiklerimi en iyi şekilde uygulamaya çalışıyorum” dedi.

Genç defans oyuncusu, milli takım kamplarına katılmanın kendisi için önemine değinerek, “Geride kalan sezon maçlar milli takım hocalarının bizleri izlediğini biliyorduk. Milli takıma davet edildiğimde çok mutlu olmuştum. Kamp çalışmalarında hem farklı arkadaşlar edindim hem de faydalı bilgiler aldım. Kendimi daha çok geliştirerek, milli formayı giymek ve ülkemi temsil etmek istiyorum” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız