SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binası Olacak

0
Güncellendi - 2017-04-25 20:57:54
Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binası Olacak
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, MAŞTİ karşısında daha önce İl Özel İdaresi ve daha sonra MASKİ’nin hizmetlerine ev sahipliği yapan hizmet binalarının tadilatlarının yapıldığını ve Ramazan ayı ile birlikte Yeşilyurt Belediyesi hizmet binası olarak hizmet vereceğini ifade etti.

Başkan Polat inceleme gezisinde yaptığı konuşmada, “Baştan aşağıya yeniden dizayn edilen binalara başkanlık makamı başta olmak üzere birim müdürlüklerini taşıyacağız. Gerek hizmet verecek birimlerimizin bir arada olması, gerekse halkımızın tüm birimlerimizin bir arada bulunduğu yerleşkede hizmet alması daha verimli bir çalışma imkânı sağlayacak. Bu binalarımızla Yeşilyurt Belediyesi hizmet binası sorunu büyük bir bütçe ayırmadan harcama yapmadan çözüldü” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Haklı (6 yıl önce)
    Belediye binasını yenileyene kadar maşti kavşağına alt geçit projesi yapmazsınız anlamış değilim yarın çıkar uçurtma şenliği yapar göz boyarsınız Yeşilyurt belediyesi
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan dogan (6 yıl önce)
    Yeşilyurt kaymakamlık binasının da merkezi bir yere getirilmesini talep ediyoruz inşallah olur.belediyenin yeri güzel olmuş emeği geçenlere teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sessizce (6 yıl önce)
    Harcayın Başkan harcayın baştan aşağı yenileyin helbe seçim olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • timur (6 yıl önce)
    Tebrik ediyoruz battalgazi belediyesi 30 milyon tl harcamış yeni binasına saray yapıyorlar herhalde!
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Tek (6 yıl önce)timur isimli kullanıcı yorumuna
    merak etme 1-2 sene sonra yesilyurt belediyesi de cikip bizim bina yetersiz kaliyor, yeni bina lazim der, sonrasinda battalgazi binasi gibi bir bina dikerler sehrin merkezine...simdi buraya yaptiklari harcama bosuna olmus olur.. olmaz deme burasi turkiye :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen çok doğru
    0
    0
    Yanıtla
  • doğrucu davut (6 yıl önce)timur isimli kullanıcı yorumuna
    battalgazi belediyesi çok doğru bir iş yapmış geleceğe yatırım yapmış, ülkeye yatırım yapmıştır benım gozumde sonucta bır beledıye ve bına ıhtıyacı vardır ve olacaktır her daım. her yerde boluk porsuk olmaktan kurtulmuştur beledıye .Yorumda arkadasın dedıgı gıbı yapılan bu onarımlar bosadır yarın oburgun yenı ıhtıyac dogacaktır.Ve dıger yorumda dıger arkadasınd dedıgı de cok dogrudur.SEÇİM OLACAK HELBE!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Her sene kernek alt üst edilir,Buda bir ihtiyaçtan doğuyor demekki.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Tek (6 yıl önce)Hikmet isimli kullanıcı yorumuna
    Hepsinin ana sebebi ayni Hikmet Bey kardesim...uzun vadeli yatirim yok...tam planlama yok..ancak gunu kurtarma.. elin gavuru bir bina yaptigi zaman hangi odada kim nasil oturacak, gelecekte hangi bolumler acilir nereyi verebiliriz diye daha temeli kazmadan karar veriyor..bizim yeni yapilan devlet hastanesi ortada..acikcasi bu isin sonunda kim cennete gidecek cok merak ediyorum; sakal birakip, namazlari camide en on safta kilip, milletin kendisine verdigi sorumlulugu kotuye kullanan, insanlarin hakkini yiyen mi? yoksa biz allaha inaniriz ama musluman degiliz, , sorumlulugumuzu yerine getirip, kimsenin hakkini yemeyiz diyen mi
    0
    0
    Yanıtla