SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bütçemiz Fazla Değil"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:01:44
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi 6. Grup’ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Pazar günü deplasmanda Elazığ Hedef Spor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Yeşiltepe Stadı’nda Antrenör Cafer Aypan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana bütün futbolcular katılırken, çalışmayı yönetim kuruluda izledi.

Kar yağışı altında gerçekleştirilen antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Dar alanda kısa pas çalışmasıyla devam eden antrenman istasyon çalışmasıyla sona erdi.İlk yarının kapanış maçı olan Elazığ Hedef Spor’u yenerek, devre arasına galibiyetle girmeyi planlayan Malatyalı bayanlar, karşılaşmaya iddialı hazırlanıyor.

Çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, ilk kez mücadele ettikleri 2. Lig’de iyi işler yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Çelebi, grupta geride kalan 5 hafta sonunda 4’ncü sırada bulunduklarını hatırlatarak, “Ligde geride kalan 5 hafta sonunda 10 puanla 4’ncü sırada yer alıyoruz. İkinci sıradaki Mardin Kızıltepe Belediye Spor ile Elazığ Hedef Spor 10’ar puan ve averajla üzerimizde bulunuyorlar. Amacımız Elazığ Hedef Spor’u yenerek, ligin ilk yarısını galibiyetle tamamlamak” dedi.

Ligde zor şartlarda başarılı olmak için çalıştıklarına dikkat çeken Çelebi, “Biz büyük bütçesi olan bir kulüp değiliz. Yönetim kurulu üyelerimiz Abdullah Şiroğlu ve Ergün Kılıç’ın destekleri ve bizlerin katkılarıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Malatya kamuoyunun desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız