SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bütün Dersler Benim İçin Aynı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:12:37
A- A+ PAYLAŞ

Vali Süleyman Kamçı, Tecde Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek çeşitli açılışlar ile aşure etkinliğine katıldı.

Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Programı kapsamında Malatya Valiliği Sodes Koordinasyon Proje Ofisi tarafından Yeşilyurt ilçesi Tecde Anadolu Lisesi’nde yapımı tamamlanan Kütüphane, Müzik Salonu ve Konferans Salonunun açılışına gerçekleştiren Vali Kamçı daha sonra düzenlenen Aşure etkinliğine katıldı.

Vali Yardımcısı Ömer Dağdeviren, Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalay, Tecde Mahalle Muhtarı Ali Yiğit, Okul Müdürü Nuri Yanbay, Müdür Yardımcıları, Öğretmen ve Öğrenciler tarafından karşılanan Vali Kamçı’ya çiçek takdim ettiler.

Malatya Valiliği SODES Koordinasyon Proje Ofisi tarafından yaptırılan ve vatandaşlarında katkı sağladığı 145 000 TL.- proje bedelli Kütüphane, Müzik Salonu ve Konferans Salonunun açılışında konuşan Vali Kamçı, Ofisin yaptığı çalışmalar ile ilimize güzel katkılarda bulunduğunu, bunun yanı sıra bu çalışmalara hayırsever vatandaşlarımızın da katkı sağladığını belirtti. Başta ofis çalışanları, İlçe Kaymakamı, Mahalle Muhtarı, Hayırsever Vatandaşlar olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Müzik Salonunda incelemelerde bulunarak Müzik Öğretmeni Semra Çelik’den dersleri hakkında bilgi alan Vali Kamçı, resim salonunda da incelemelerde bulunarak Öğretmen Zehra Alman da salon hakkında bilgiler aldı. Vali Kamçı, burada lise yılları ve kaymakamlık dönemi ile ilgili anılarını paylaşarak bir süre öğretmen ve beraberindekilerle sohbet etti. Zonguldak ili Devrek ilçesinde bir lise ziyaretindeki anısını paylaşan Vali Kamçı burada görevli resim öğretmeninin kendi dersine de diğer dersler gibi önem verilmesi gerektiğini, kendisinin de diğer öğretmenler gibi 4 yıl eğitim alarak öğretmen olduğu konusunda serzenişte bulunduğunu söyledi. Vali Kamçı, o öğretmene o gün söylediği sözleri her zaman söylediğini belirterek “Bütün dersler benim için aynı öneme haizdir” dedi.

Vali Kamçı, daha sonra okul bahçesinde toplanan öğrenciler ve aileleri ile sohbet edip ikram edilen aşureyi birlikte yediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız