SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bütün Gözler Emniyet'te.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:47:10
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya Emniyet Müdürü Dr Ömer Urhal’ı ziyaret ederek, bir süre görüştü. 

Beraberinde AKP'li yöneticilerle birlikte ziyarette bulunan Milletvekili Şahin, burada yaptığı açıklama da, “Şuanda en sıcak gündem okulların 15 Eylül’de açılıyor olması. İnşallah hayırlı bir eğitim ve öğretim yılı geçirmiş oluruz. Buna yönelik olarak da tedirgin olduğumuz konuların başında da okullarımızın etrafındaki güvenlik sorunu. Tabi bu sadece güvenlikle halledilecek bir şeyde değil. Öğrenci, veli ve öğretmen işbirliği ile ancak bu işi biraz daha nitelikli bir duruma getirebiliriz. Son günlerde, belki lafını dahi etmek belki onların ekmeğine yağ sürer, uyuşturucu ile alakalı okul etraflarını kendileri için bir pazar olarak gören maalesef çetelerin, özellikle Malatya’mızda ciddi çalışmalar yapıyorsunuz bilgimiz oluyor, ama yine de bu hassas dönemde bunlara alan daraltması, alan bırakmama adına da eminim çok daha iyi çalışmalar yapacaksınız. Özellikle son günlerin modası haline gelen bonzai denen illete maalesef gençlerimizin duçar etmeye çalışıyorlar. Geçekten önemli bir konu. Okullarımızdaki hem idare kadronun, hem oradaki öğretmenlerimizin, hem de özellikle velilerimizin bu konuda daha da hassasiyet göstermesi gerekirken, ama bütün gözler Emniyet teşkilatında. ‘Bir tedbir alıyorlar mı, almıyorlar mı? Elbette okulların etrafında çok ciddi tedbirler alınıyor, ama burada birde yasal düzenlemeler konusunda bizlerin yapması gerekenler var. Topu taca atma babında değil, özellikle bir konuda biz üzerimize düşeni her zaman yapmak zorundayız” şeklinde konuştu.

Ziyaret için teşekkür eden Emniyet Müdürü Dr Ömer Urhal ise, “Malatya halkımızın emniyet ve asayişini sağlama, huzurunu temin etmek adına Emniyet teşkilatı olarak bizde üzerimize düşen gayreti yapacağımızı ifade etmek istiyorum. Bu anlamda da Sayın Vekilimizin buyurduğu noktalarda gerekli önlemlerimizi, tedbirlerimizi alıyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız