SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Bütün Gücümüzle Yanındayız''

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Münir Erkal, Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Akın, Erkal’ı Malatya’da ağırlamaktan mutlu olduklarını belirterek, Erkal’ın belediye çalışmalarına yaptığı katkılardan ötürü teşekkür etti.

Konuşmasında kuş gribinin Malatya boyutuna da değinen Belediye Başkanı Akın, salgının kontrol altına alınması için Malatya Valiliği ve Malatya Belediyesi olarak ortak çalıştıklarını, ortak tedbirler alındığını vurguladı. Başkan Akın, kuş gribinin yaratacağı zararların en aza indirilmesi konusunda gerekli çalışmaların kesintisiz devam ettiğini söyledi.

Belediye Başkanı Akın, Beylerderesi’ne yapılacak viyadük için ayrılan ödeneğin yetersiz olduğu konusunda kendisine bilgi aktarıldığını, bu hizmetin bir an önce gerçekleştirilmesi için ödeneğin arttırılması gerektiğini belirterek, “ Bu görüşme, bu konuya ilişkin durumu Sayın Erkal’e aktarma için bir vesile olmuştur” dedi.

Daha sonra konuşan Erkal, Malatya’ya her gelişinde Belediye Başkanı Akın’ı ziyaret ettiğini belirtti ve Belediye çalışmalarına katkı sunmak için görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Hükümet olarak yerel yönetimlere büyük önem verdiklerini kaydeden Erkal, Türkiye’nin ve Malatya’nın yoğun bir gündem yaşadığını kaydetti. Erkal, kuş gribi salgını konusunda gerekli tedbirlerin alındığını, kendisinin de TBMM Çevre Komisyonu Başkanı olarak yakından takip ettiğini söyledi.

Malatya’ya yapılan yatırımlara da değinen Erkal, "Bir taraf da Malatya’nın yatırımları devam ediyor. Ulu Camii, Kanlı Kümbet, Pütürge yolu kısmen bitti. Baraj çalışmaları ve diğer hizmetler, diğer yatırımları da takip ediyoruz. Malatyamız her geçen gün daha iyi noktaya gidecek. Belediye Başkanımızın bu husustaki rolü çok büyüktür, önemlidir. İlerde inşallah daha büyük projelere daha güzel hizmetlere hep beraber imza atacağız” dedi.

Erkal, Malatya Belediyesi’nin çalışmalarına her türlü katkıyı yapma çabası içinde olduklarını belirterek, “Bütün gücümüzle başkanımızın yanında olduğumuzu da belirtmek istiyorum” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız