SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bütün Gün Ceset Aradılar

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:03:53
Bütün Gün Ceset Aradılar
A- A+ PAYLAŞ

İl  merkezinde ankesörlü telefondan polise yapılan ihbarda bir kişinin Karakaya Baraj Gölü’ne atlayarak intihar edeceği ihbar edildi. Bu ihbar üzerine çok sayıda ekip baraj gölü kenarına sevk edildi, ancak sadece şahısın elbiselerine ulaşıldı.

Olay, Malatya Emniyet Müdürlüğü’ne 155 telefon hattına gelen bir ihbarla başladı. Gelen ihbarda 45 yaşındaki Erkan Özbay’ın Karakaya Baraj Gölü’nün kenarındaki Beyaz Saray mevkiinde baraja atlayarak intihar edeceği belirtildi.

İhbar üzerine polis bölgenin jandarmaya ait olması nedeniyle jandarmayı bilgilendirdi, ardından Büyükşehir İtfaiye Arama-kurtarma ekibi ile AFAD Arama-kurtarma ekibi bilgilendirilerek bölgeye gönderildi.

İhbardan kısa bir süre sonra jandarma, itfaiye ve AFAD ekipleri belirtilen bölgeye giderek çevrede arama yaptı. Aramalar esnasında şahısın olduğu belirlenen elbiseler bulundu. İtfaiye arama-kurtarma ekibinin dalgıçları 3 kez baraj gölüne dalarak arama yaptı. Ancak yapılan tüm aramalara rağmen Erkan Özbay’ın izine rastlanılmadı ve aramalar sonlandırıldı.

AİLESİNİ ARADI..

Şahısın, bir süre sonra ailesine telefonla ulaşarak, kendisinin iyi olduğunu söylediği ortaya çıktı. Şahsın maddi sorun ve psikolojik durumu nedeniyle böyle bir girişimde bulunduğu ihtimali üzerinde duruluyor. Şahıs polisçe aranırken, soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız