SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bütün Hedefimiz 3 Puan Almak"

0
Güncellendi - 2018-08-30 00:43:53
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un sağ bek oyuncusu İssam Chebake, "Öncelikle sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyorduk. Nitekim de öyle oldu, çok istedik. 7 puan topladık" dedi.

Ligin üçüncü haftasında Kayserispor deplasmanında aldıkları 1 puanın kendileri adına önemli olduğunu dile getiren Fas asıllı oyuncu, "Kayseri’de aldığımız beraberlik şöyle bir güzelliği olur, bu hafta Konyaspor karşısında iyi bir galibiyet alırsak Kayseri’de aldığımız bu 3 puanın daha çok önemi olacak" ifadelerini kullandı.

Chebake, bir gazetecinin 'Takımda futbolcular arasındaki rekabet performansınızı nasıl etkiliyor?' sorusuna, "Rekabetin bizim için çok büyük bir önemi var, hepimizi daha üst seviyelere taşıyacak. Tabi ki rekabetin olması, idmandaki performansımı da arttıracak. Tabi ki idmanda, maçta daha iyi olan formayı hak etti der diye düşünüyorum" şeklinde cevap verdi.

Atiker Konyaspor ile oynayacakları karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak iyi gidişi sürdürmek istediklerini dile getiren Chebake, "Kayseri’de aldığımız 1 puanın önemi ancak Konyaspor maçını kazanırsak önemli olur. İyi bir sezon geçirmek adına evdeki bütün maçları kazanmak gerekir. Tabi ki Konyaspor iyi bir rakip, zorlu bir maç olacak.  Bütün hedefimiz 3 puan almak.  O da bizim yolumuzu çizecektir. Ama uzun bir sezon, galibiyet bile bazı şeyleri değiştirmeyebilir. Onun için gelecek adına bir şey söylemek erken" şeklinde konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • yavuz hoca (5 yıl önce)
    Yazmadan duramayacağım ! iyi bir futbolcusun Chebake başarılarının devamını dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Chabeke kardeşim en iyi oynadığın yer yedek kulübesi.bence ordan hiç çıkma takıma en iyi katkıyı yapmış olursun.
    0
    0
    Yanıtla