SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bütün Maçlar Zorlu Geçecek"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:51:14
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup takımlarından 44 Malatyaspor’da Teknik Direktör İsmail Tekin, Beyoğluspor karşısında önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi. 

Kahramanmaraş ekibi Beyoğluspor’u yenerek, ilk maçın rövanşını aldıklarını ifade eden Tekin, “Bizim için bundan sonraki bütün maçlar zorlu geçecek. Beyoğluspor maçını kayıpsız geçtik. Kalemizde herhangi bir tehlike görmedik ama kaçırdığımız fırsatlar oldu. Bunları değerlendirmemiz lazımdı. Bunu da maçın stresine bağlıyorum. Çünkü ligdeki ilk ve tek yenilgimizi Beyoğluspor karşısında almıştık. O maçın rövanşını almış olduk. İstediğimiz 3 puanı aldığımız için mutluyuz” dedi.

Tekin, ligde geriye kalan bütün maçların kendileri için final niteliğinde olduğunu kaydederek, “Önümüzde Kilis Belediyespor maçı var. Bu karşılaşmaya da en iyi şekilde hazırlanacağız. Artık her maç bizim için final havasında geçecek. Bütün maçlarımızı kayıpsız geçip, hedefimize ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.

PUAN SIRALAMASI..

Bu arada Malatya'nın iki takımının yeraldığı 4. grupta son puan sıralaması şöyle:

TakımO P

1.Payas Belediyespor 1975 20 50

2.44 Malatya Spor19 47

3.Kadirlispor19 42

4.Şahinbey Belediye Gençlik Ve Spor19 35

5.Adıyaman Belediyespor20 34

6.Erzin Belediyespor20 31

7.Kilis Bld.Spor20 31

8.Şehit Kamil Bld.Spor19 28

9.Elbistan Belediyespor20 21

10.Elazığ İl Özel İdare Spor20 21

11.Malatya İl Özel İdaresispor19 21

12.Beyoğlu Spor20 20

13.Birecik Belediyespor20 15

14.Yurtbaşı Belediyespor20 10

15.Siverek Belediyespor19 9

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız