SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bütün Polisi Parka Yığdı!

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:44:54
Bütün Polisi Parka Yığdı!
A- A+ PAYLAŞ

Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı görevine tayin edilen Malatya Valisi Ulvi Saran, yeni görevine gitmeden önce kendi gündemindeki iş ve operasyonları yapmaya devam ediyor. Valilik arkasındaki parkın boşaltılması, önemli bir kısım ağaçlarının kesilmesi projesi de gündeminde bulunan Malatya Valisi Saran, Gaziantep'teki bombalı saldırının ardından bütün Türkiye'de polis "bomba alarmı" doğrultusunda çaba gösterirken, Malatya polisini parkın yıkım işleri için görevlendirdi.

Son kararnamede tayini çıkanlar arasında halen eski görev yerinden ayrılmayan tek isim olan ve uzun veda süresi içerisinde ihaleler, konut dağıtımı, Malatya Günleri organizasyonu vs. gibi tüm gündemini takibe devam eden Malatya Valisi Saran, Vilayet Parkı'nın yıkımını gerçekleştirmek için polise ve yıkım birimlerine emir verdi.

Terör açısından en kritik aylardan biri olan Ağustos ayında tayini çıkmasına rağmen, "kritik" olması gerektiği değerlendirilen Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı görevine gitmek yerine Malatya'daki "eksik işleri" tamamlamayı tercih eden ve bu arada yeni görevine başlaması için de üst mercilerden herhangi bir talimat almadığı anlaşılan, dolayısıyla müsteşarlık görevine başlayıp başlamamasının  önemli bulunmadığı değerlendirilen Vali Saran'ın talimatı üzerine onlarca polis arabası, yüzlerce sivil ve resmi polis parkın etrafına yığıldı. 

Çok sayıda sivil ve resmi polis parkın çevresinde görev alırken, içeride müşterileri bulunan parkın yıkımı için hazırlıklar tamamlandı. 

Polis yoğunluğunu ve Vilayet çevresindeki yolların trafiğe kapatıldığını gören, bunu da ülke gündemine yönelik terör olaylarına karşı bir önlem olduğunu zanneden vatandaşlar, bu yoğunluğun "park yıkımı" için olduğunu anlayınca manzarayı şaşkınlıkla izlemeye başladılar.

Malatya Valisinin "giderayak" yaptığı bu işlemler vatandaşın tepkilerine neden oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız