SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bütün Projelerimizi Yapacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:25:44
A- A+ PAYLAŞ

Arguvan Ziraat Odası Başkanlığına seçilen Turan Aslantürk’e ziyaretler devam ediyor. Başkan Aslantürk’ü son olarak Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ziyaret etti.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ve Belediye Başkan Yardımcısı Kanber Yıldırım, Arguvan Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Turan Aslantürk ve Arguvan Ziraat Odası Meclis Başkanı Merdan Barut’u ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

Arguvan Ziraat Odası ziyaretinde konuşan Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, yaptığı açıklamada “Kısa bir süre önce Ziraat odası seçimi yapıldı. Bu seçimde yönetim değişti. Yeni bir yönetim yeni bir anlayış geldi. Biz umuyoruz ki yeni yönetim, yeni kan, yeni anlayış, Arguvan’daki çiftçilerin, üreticilerin sorunlarına çözüm bulmada, yardımcı olmada, destek olmada önemli bir adım atacaktır. Bunun inancı içerisindeyiz. Bizde yerel yönetim olarak Arguvan ziraat odası ile birlikte ortak projeler yapabiliriz. Son çıkan yasa ile Belediyelerin çiftçilere ve üreticilere destek ve yardım etme noktası yasal bir boyutta kazandı. Bu anlamda biz Arguvan Ziraat Odası yeni yönetimi ile uyum içerisinde olacağımızı düşünüyoruz. Umuyoruz ki bundan sonra ki çalışmalarda da yerel yönetim olarak her zaman destek olacağımızı belirtiyorum” açıklamasında bulunarak yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini de iletti.

Arguvan Ziraat Odası Başkanı Turan Aslantürk’te yaptığı açıklamada “Başkanımızın nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Başkanımızın söylediği gibi bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde planlamalarımız ve projelerimiz olacaktır. Arguvan’daki çiftçiler ve ziraatçılar için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Faydalı bir şekilde bütün projelerimizi yapacağız. Söz verdiğimiz gibi selektör konusunda, soğuk hava deposu konusunda, kavun da iyi tarım konusunda, organik tarım konusunda bütün çalışmalarımızı yürütüyoruz. Eski bir anlayış içerisinde olmayan yeni bir yönetim olarak geldik. Bu süreç içerisinde bize destek olan Sayın Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımızın Arguvanımıza ve Çiftçilerimize her türlü desteğini sürdüreceğine eminiz.” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız