SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bütün Taraftarlarımızı Maça Davet Ediyorum"

0
Güncellendi - 2019-07-26 21:06:26
A- A+ PAYLAŞ

Vali Aydın Baruş ve Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Perşembe akşamı Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana ile sahasında karşılaşacak Yeni Malatya Spor futbolcuları ve kulüp yöneticilerini ziyaret etti.

Vali Baruş ve Başkan Gürkan’ı tesislere gelişinde yöneticiler ve teknik heyet karşıladı. Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Sportif Direktör Ali Ravcı, Teknik Direktör Sergen Yalçın ve futbolcular ile bir süre sohbet ettiler.

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Olimpija Ljubljana maçı öncesi Yeni Malatya Spor Takımına moral desteği vermek ve yeni teknik direktör Sergen Yalçın’a hayırlı olsun demek amacıyla ziyarette bulunduklarını belirten Vali Baruş; “Yeni Malatyaspor'un takım dayanışmasını takım ruhunu yakalaması profesyonel lig de başarının ön şartlarından biri. Bunu gerçekleştirirsek biz de her zaman destekçisi olacağız çünkü Yeni Malatyaspor markası bizim için, şehir olarak çok önemli. Malatya kendi çapında iyi bir sanayi şehri, ekonomik anlamda hareketli olan bir şehir ama Türkiye’de daha fazla isminin duyulmasını istiyoruz. UEFA Avrupa liginde ön elemelerimiz var. En büyük amacımız gruplara kalmak inşallah başarılı olursa ben bu havayla ligde de çok iyi gideceğine inanıyorum” diyerek teknik heyet ve futbolculara başarılar diledi.

Ardından Vali Aydın Baruş, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kulüp Yöneticileri ve Büyükşehir Belediye yetkilileri ile Yeni Malatya Stadında incelemelerde bulundu.

Alternatif tahliye yolları oluşturulması ve yeşil alanların bakım, onarımı ile ilgili görüş alışverişinin akabinde Vali Baruş yapmış olduğu açıklamada; “Yeni Malatya Sporumuz Perşembe akşamı UEFA Avrupa ligi maçına çıkıyor. Burada Malatya olarak tek yumruk olmak zorundayız çünkü Malatyamızın ismini Avrupa’da duyurmak için buna ihtiyacımız var. Yeni Malatya Spordan son derece umutluyuz. Geçen seneki başarısı bizi bu umuda sevk ediyor. Takımımızın durumunu da gördük. Teknik direktörümüzle görüştük. Şu anda önemli olan bütün Malatyalıların bu maça gerekli ilgiyi göstermesi, onun için bütün taraftarlarımızı maça davet ediyorum.  Perşembe günü saat 20.00’de başlayacak olan maça takımla birlikte tam bir birlik ruhu oluşturursak Malatya Spor çok iyi bir sonuçla rövanş maçına çıkacak. Bundan sonraki eleme turlarını da başarıyla geçecek inşallah ve UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalacak diye inanıyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • TURGUT ÖZTÜRK (4 yıl önce)
    Sayın vali ve büyükşehir belediye başkanı stadyum etrafındaki mezbele görüntüden hiç rahatsız olmuyorlar mı acaba? Defalarca bu platformlarda dile getirdim Malatyaspor tesisleri de dahil Malatya'nın adeta vizyonu olarak ulusal medyada devamlı izlenen tesisler ve stadyum çevresi görüntüleri içimizi cız ettirmektedir. Ayrıca efsanenin ruhunun yakalanması ve stadyumun dolması için "Yeni" saçmalığının da artık kaldırılması lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (4 yıl önce)
    Masem Büyükşehir Belediye başkanımız maça gidelim istiyor. Trambüs ü o gün bedava yapıversin. Çok masraf olur mu acaba?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan doğan (4 yıl önce)
    Stadın etrafında ki ağaçlar ve çimler kurumuş park ve ulaşım sorunu çözülmüyor maça gitmek ve gelmek iskence gibi halbuki biz oraya güzel bir gün geçirmek stres atmak için gidiyoruz ama eve geldiğimizde gittigimize pişman oluyoruz kısacası İnönü stadı ni özlüyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • yemliha (4 yıl önce)
    otopark sorunu halledilmiştir inşallah
    0
    0
    Yanıtla