SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bütüncül Planlama Yapacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:09:49
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Kentsel Dönüşüm Projesi ile Battalgazi İlçesi'ne prestij sağlamak istediklerini ifade etti. 

Kentsel Dönüşümün şehirlerin gelişimi için önemli olduğunu dile getiren Gürkan, projeleri içerisinde kentsel dönüşümün olduğunu söyledi.

Gürkan, Kentsel Dönüşüm ile ilgili bütüncül bir planlama yapacaklarını kaydederek, lokal örnek uygulamalarla bütüne entegre edilmesinin temel amaçları olduğunu belirtti.

"VATANDAŞLARIMIZ MAĞDUR OLMAYACAK"

Kentsel Dönüşüm içerisine kültürel, geleneksel yapı ve inanç değerlerini kentsel dokuyu koyacak bir mimari düşündüklerini kaydeden Gürkan, "Kentsel Dönüşüm uygulaması yapılırken, bütüncül plan yapıp her yerin yıkılarak, insanlarımızın mağdur edilmesinden yana değiliz. Bütüncül bir plan yaparak, lokal anlamda uygulama alanının nakledilecek hane ve kişi sayısının başka bir alana alınması gerekmektedir. Belediye tarafından yapılacak olan örnek konutlarda vatandaşlarımız ikamet edecek. Ailenin genel durumu da göz önünde bulundurularak, bizim kendi kültür değerlerimizi de içerisine alan bir Kentsel Dönüşümü esas alıyoruz" dedi.

Gürkan, dünyada prestij inşa eden Türkiye'ye prestijli bir merkez ilçe hazırlamak üzere yola çıkmak istediklerini dile getirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız