SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bütünlük Sağlanacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:26:35
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından ilçe ve beldelere yapılan büyükşehir gezileri devam ediyor.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın gezilerine bazı belde belediye başkanlarının yanı sıra, Belediye Meclis Üyeleri ile Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu da eşlik etti.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır; AK Parti Akçadağ, Polat, Sürgü, Erkenek ve Kurucaova Belediyesi ile Akçadağ ve Doğanşehir İlçe Teşkilatları’nı ziyaret edip, vatandaşlarla sohbet etti.

Ziyaretler sırasında Akçadağ Belediye Başkanı İbrahim Koşar, Polat Belediye Başkanı Hasan Orman, Sürgü Belediye Başkanı Faruk Taşdemir, Erkenek Belediye Başkanı Mehmet Bayram, Kurucaova Belediye Başkanı Mehmet Karakaş, AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Vahap Yücekaya ve Doğanşehir İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, 5 yıla yakın bir süredir Başkan Çakır’dan daima önemli destekler gördüklerini söyledi.

Türkiye’de olduğu gibi Malatya’da da bir seçim süreci yaşandığını ve Malatya’nın bu seçim sürecinin ardından büyükşehir statüsüyle yönetileceğini hatırlatan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya’nın büyükşehir olmasıyla önemli hizmetler alacağını, ancak bu hizmetlerin kendiliğinden değil çalışmayla geleceğini söyledi.

Büyükşehir statüsüyle birlikte hizmetlerin önündeki birçok engelin kalkacağını hatırlatan Başkan Çakır, “En başka mali kaynağımız önemli ölçüde artacak. Malatya genelinde bütünlük sağlanacak. Kırsal kesim daha çok hizmet alacak. Ağır işleri büyükşehir belediyesi yapacağı için İlçelerin yükü hafifleyecek. Ancak bu süreçte ilçeler ile büyükşehir belediyesinin uyumlu çalışması çok önemli. Büyükşehir statüsü büyük bir fırsattır. Bu fırsatı iyi değerlendirmemiz lazım. Biz bütün ilçe ve beldelere geziler düzenleyerek incelemelerde bulunuyoruz. Sorunları tespit ediyoruz. Ayrıca belediyemizin teknik ekipleri de incelemeler yaparak, raporlar hazırlıyorlar. Beldeler kapansa da belde ve köylere hizmetler devam edecek. Şu an yapılan hizmetleri daha da artırmamız lazım. Biz şimdiden bu çalışmalara başladık” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız