SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Büyü Var" Dediler, Çaldılar!

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da polise başvuran bir kadın, Cevatpaşa Mahallesi'ndeki evine gelen 2 kadının evde büyü olduğunu söyleyerek içeri girdiğini altın seti ile bileziklerini çaldığını söyledi. 
 
S.B. (20) adlı kadın, polise yaptığı şikayette, annesi ile birlikte balkonda otururlarken tanımadıkları iki bayan şahsın evin kapısını çaldığını, daha sonra bu şahısları içeri aldıklarını ve daha sonra altınlarının çalındığını anlattı. Polis raporunda ise olay şu anlatılma yeraldı:
 
"02.09.2011 günü Müşteki annesi ile birlikte balkonda otururlarken tanımadıkları iki bayan şahsın evin kapısını çaldığını, daha sonra bu şahısları içeri aldıklarını, bu şahısların evde büyü olduğunu ve büyü bozduklarını söyleyerek kendilerinden büyüyü bozmak için mutfaktan malzeme istediklerini, daha sonra bu şahıslarla beraber dışarı çıktıklarını, eve geldiğinde evde sakladığı, 1 adet altın set, 3 adet altın bilezik ve 1 adet altın yüzüğün yerinde olmadığını gördüğünü, şikayetçi olduğunu beyan etmiştir. Olayla ilgili olarak tahkikata başlanılmıştır."
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız