SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Büyük Avantaj Kaybettik"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:14:34
A- A+ PAYLAŞ

 Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup takımlarından 44 Malatyaspor’da, Teknik Direktör İsmail Tekin, Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor ile 0-0 berabere kalarak avantaj kaybettiklerini belirterek, ligin sonuna kadar mücadelelerini sürdüreceklerini söyledi. 

Deplasmanda Gaziantep ekibi Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor ile 0-0 berabere kalmasıyla birlikte grupta eline geçirdiği avantajı iyi değerlendiremeyen 44 Malatyaspor’da büyük üzüntü hakim. Ligde Hatay ekibi Payas Belediyespor 1975’in 3 puan gerisinde ikinci sırada yer alan sarı kırmızılı takım, ligin bitimine 4 hafta kala Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor ile 0-0 berabere kalarak, şampiyonluk yolunda büyük yara aldı.

44 Malatyaspor Teknik Direktörü İsmail Tekin, Ligin 25’inci haftasında ellerine geçen avantajı, Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor maçında berabere kalarak yitirdiklerini kaydetti.

Tecrübeli teknik adam, kaçan avantajın kendilerini çok üzdüğünü ancak ligde geriye kalan maçlarda kendilerini neyin beklediğini bilmediklerini ifade ederek, “Şahinbey maçında büyük bir avantajı kaybettik. Söyleyecek bir şey de yok. Oyuncularım iyi mücadele ettiler. Gol yollarında etkisiz kaldık. Rakibin katı bir defansı vardı. Bunu bir türlü aşamadık. Fakat ilk yarıda kazandığımız penaltıyı Yusuf ile gole çevirebilseydik oyunun seyri daha değişik olacaktı. Ama ne yazık ki olmadı. Tabi penaltıyı kaçırdıktan sonra rakibin direnci daha çok arttı. Bu arada biz mücadele ettik ama istediğimiz oyunu oynayamadık. Her zaman ki akıcı oyunumuzu sergileyemedik. Dolayısıyla da gol pozisyonlarına giremedik ve sonucunda berabere kaldık” dedi.

Ligin sonuna kadar şampiyonluk yarışını kovalayacaklarını kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, “Biz sonuna kadar devam edeceğiz. Geçen hafta biz avantajlıydık. Bu hafta ise Payas Belediyespor 1975 avantajlı oldu. Önümüzdeki hafta neler olacak bekleyip göreceğiz. O yüzden biz çalışmalarımıza aynı ciddiyet ve hırsla devam edeceğiz” diye konuştu.

PUAN SIRALAMASI..

Bu arada, BAL 4. grupta oynanan son maçların ardından puan sıralaması şöyle oluştu:

Takım  O         P

1.Payas Belediyespor 1975      25        61

2.44 Malatya Spor        24        58

3.Kadirlispor     24        49

4.Şahinbey Belediye Gençlik Ve Spor   24        42

5.Erzin Belediyespor     25        41

6.Adıyaman Belediyespor         24        38

7.Şehit Kamil Bld.Spor             24        36

8.Kilis Bld.Spor            24        34

9.Elbistan Belediyespor             24        29

10.Beyoğlu Spor           24        27

11.Malatya İl Özel İdaresispor  24        26

12.Elazığ İl Özel İdare Spor      25        25

13.Birecik Belediyespor            24        19

14.Siverek Belediyespor          24        14

15.Yurtbaşı Belediyespor          25        11

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız