SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Büyük Başarı Elde Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:22:31
A- A+ PAYLAŞ

Arapgir'de vatandaşlarla görüşen CHP Büyükşehir başkan adayı Hakan İnci, "Arapgir’in hak ettiği yere gelmesi için elimizden geleni yapacağız." dedi.

İnci'nin Arapgir'deki görüşmelerine ilişkin basın bülteni şöyle:

"Seçim çalışmalarını yoğun olarak sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, Arapgir ilçesini ve köylerini ziyaret etti. İlçede iki gün kalan İnci’ye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 

Beraberinde CHP Arapgir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Akşahin, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Güllü Tunçer, kadın kolları üyeleri ve gençlik kolları üyeleriyle birlikte ilçe merkezine gelen İnci, önce esnafları gezdi. İlçedeki tüm esnafları tek tek ziyaret ederek sorunları dinleyen CHP’li Hakan İnci, projelerini anlattı. 

ARAPGİR GÖNLÜMÜZDEN IRAK DEĞİL

Arapgir’in Malatya kent merkezine en uzak ilçelerden biri olduğunu belirten CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, “Arapgir, hem gözden ırak hem de gönülden ırak bir ilçemiz olarak değerlendirilmiş ve yeterince hizmet almamış. Ama bizim gözümüzden ve gönlümüzden ırak değil. Belediye başkanı seçilmemiz durumunda, büyük bir tarihi geçmişi olan Arapgir’in hak ettiği yere gelmesi için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu. 

İlçe merkezindeki ve sanayi sitesindeki esnaflarla görüşen İnci, daha sonra ise Arapgir Devlet Hastanesi’ne geçti. Burada hastane personeliyle görüştükten sonra hastaları ziyaret eden Hakan İnci, hastalarla sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. 

İNCİ: ADIM ADIM İKTİDARA YÜRÜYORUZ

CHP’li Hakan İnci, Arapgir ziyaretinin ikinci gününde ise ilçeye bağlı köyleri gezerek vatandaşlarla toplantılar yaptı. Sıcak bir ilgiyle karşılanan İnci, CHP’nin adım adım iktidara doğru yürüdüğünü belirterek, “Yerel seçimlerde büyük bir başarı elde edeceğiz. Ardından genel seçimlerde de iktidara geleceğiz. Sizlerin ilgisi ve sevgisi bize bunu gösteriyor” ifadelerini kaydetti. 

ARAPGİR’DE KADIN KOLLARI KURULDU

Bu arada İnci’ye eşlik eden CHP İl Kadın Kolları Başkanı Güllü Tunçer ve kadın kolları yöneticileri Arapgir’de ilçe kadın kollarını oluşturdular. Bir süredir ilçede çalışmalar yapan CHP Kadın Kolları, Arapgirli kadınlar tarafından ilgiyle karşılandı. CHP İl Kadın Kolları Başkanı Tunçer, “Arapgir ilçemizde ilk kez kadın kollarını oluşturduk. Kadınların partimize gösterdiği ilgi bizleri memnun etti” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız