SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Büyük Başarılar Elde Edecekler"

0
Güncellendi - 2019-06-05 04:19:47
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, "Milli Takımlarımız, bayram süresince ve sonrasında da yoğun maç temposuna devam edecek. A Bayan Voleybol Milli Takımımız bayramda Milletler Ligi 3. hafta karşılaşmaları için Tayland’da, A Erkek Milli Takımımız ise bayramın hemen ardından, 8 Haziran'daki Avrupa Altın Ligi 4. karşılaşması için Malatya’da olacak. Milli Takımlarımızın özverili çalışmalarıyla ve aldıkları sonuçlarla ilerleyen günlerde de iyi bir performans sergileyeceğine ve büyük başarılar elde edeceklerine inanıyorum" dedi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Üstündağ, "Sevgi, barış, dostluk, hoşgörü ve paylaşımın daha çok değer kazandığı bir Ramazan Bayramı’ndayız. Türkiye Voleybol Federasyonu olarak, A Erkek Milli Takımımızın Avrupa Altın Ligi’nde, A Bayan Milli Takımımızın da Milletler Ligi’nde başarılı sonuçlar elde etmesinin mutluluğunu yaşayarak Ramazan Bayramı’na girdik" ifadelerine yer verdi.

Millilerimizin yapacağı maçlara değinen Üstündağ'ın açıklaması şöyle:

"İyi bir başlangıç yaptığımız Milletler Ligi’nde geçtiğimiz hafta sonu Ankara’da ev sahipliği yaptığımız 2. hafta müsabakaları sonucunda A Bayan Milli Takımımız liderliğini sürdürdü. Bu yıl da Avrupa Altın Ligi’nde mücadele eden A Erkek Milli Takımımız, Sivas’ta oynadığımız Letonya müsabakasının ardından Belçika ve Slovakya deplasmanlarından da galibiyet ile ayrılarak namağlup liderliğini sürdürdü. Her iki milli takımımızı elde ettikleri sonuçlardan dolayı tebrik ediyor, bu başarılı sonuçların alınmasında emeği geçen teknik ekibe ve sporcularımıza tek tek teşekkür ediyorum. Milli Takımlarımız, bayram süresince ve sonrasında da yoğun maç temposuna devam edecek. A Bayan Voleybol Milli Takımımız bayramda Milletler Ligi 3. hafta karşılaşmaları için Tayland’da, A Erkek Milli Takımımız ise bayramın hemen ardından Avrupa Altın Ligi 4. karşılaşması için Malatya’da olacak.

Milli Takımlarımızın özverili çalışmalarıyla ve aldıkları sonuçlarla ilerleyen günlerde de iyi bir performans sergileyeceğine ve büyük başarılar elde edeceklerine inanıyorum. Voleybolumuzu bugünlere taşıyan büyüklerimizin, kulüplerimizin, oyuncularımızın, teknik ve idari kadrolarımızın, il temsilcileri ve hakemlerimizin, sponsorlarımızın, medya mensuplarımızın, voleybol severlerin, TVF çalışanlarının, ülkemiz ve tüm Müslüman aleminin Ramazan Bayramı’nı kutlar, dünyada barış, huzur ve refahın egemen olmasını dilerim."

Avrupa Altın Ligi'nde Türkiye- Slovakya A Milli Voleybol karşılaşması, 8 Haziran Cumartesi günü Malatya Merkez Spor Salonu'nda yapılacak. Karşılaşma saat 14.00'te başlayacak.

Yeni Malatya Gazetesi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Harun (4 yıl önce)
    Has Malatyalı Akif Üstündağ memleketini seven bir insan .
    0
    0
    Yanıtla
  • Sheriff tori (4 yıl önce)
    Bravo başkan. Malatya'ya yapmış olduğun bu katkılardan dolayı teşekkürler...
    0
    0
    Yanıtla