SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Büyük Başarılara İmza Attık'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Anadolu Ateşi Çim Hokeyi Spor Kulübü yaz ayının gelmesiyle birlikte spor okulunda öğrencilere eğitim vermeye başladı. Yoğun bir tempoda geçen eğitimlerde, minik öğrenciler Çim Hokeyi sporunu öğreniyor.

Malatya'da ilgi gören bir spor dalı olan Çim Hokeyi sporuna ilgiyi artırmak istediklerini kaydeden Anadolu Ateşi Çim Hokeyi Spor Kulübü Antrenörü Savaş Yılmaz, "Malatya'da kısa bir süre önce bu sporu yapmaya başlamamıza rağmen, bildiğiniz üzere büyük başarılara imza attık. Minikler başta olmak üzere büyük erkekler ve büyük kızlarımız gerek hazırlık maçlarında gerekse turnuvalarda başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Buda minik sporcularımız için artı bir motive oluyor. Bu da Çim Hokeyi sporuna olan ilgiyi arttırıyor" dedi.

Yılmaz, çalışmaların çok iyi bir ortamda geçtiğini ifade ederek, "Antrenmanlarımız yoğun bir tempoda devam ediyor. Yaz spor okulumuza yoğun bir ilgi var. Tabi bu hem çocuklarımızın spor yapması adına hem de Çim Hokeyi sporunu yaygınlaştırmamız adına çok güzel bir fırsat. Biz ailelerimizi çocuklarını bu spora yönlendirmelerini istiyoruz" diye konuştu.

Son olarak Çim Hokeyi takımına destek verilmesini de istediklerini belirten Yılmaz, "Bildiğiniz gibi takım olarak büyük başarılar yakalamamıza rağmen Malatya genelinde istediğimiz desteği bir türlü alamadık. Özellikle deplasman maçlarına giderken takım halinde büyük zorluklar çekiyoruz. Büyük kızlarımız Avrupa Kupaları maçlarına sırf maddi imkansızlıklar nedeniyle gidememişti. Biz hem Türkiye'yi hem de Malatya'yı temsil ediyoruz. Bu nedenle turnuvalara katılabilmemiz için desteğe ihtiyacımız var. Bu konuda yetkililerden destek bekliyoruz" ifadelerine yer verdi.

Savaş Yılmaz, Çim Hokeyi sporunun sporculara sağladığı yararlara da değinerek, "Çim Hokeyi sporu çocuklarımız ve gençlerimize spor yapmaları haricinde sosyal hayatta başarılı olmalarına da katkıda bulunuyor. Milli takıma Malatya'dan sporcu kazandırtıyoruz. Bu sporcularımız milli takım forması giydikleri için üniversitelerin beden eğitimi bölümüne direk girebiliyor ve millilik bursuyla eğitim görüyorlar" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız