SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Büyük Başarılara İmza Attınız"

0
Güncellendi - 2016-03-13 18:54:53
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Bayan Futbol Takımı, Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliğini (MASTÖB) ziyaret etti.

Bayan Futbol Takımı Başkanı Doğan Deniz Çelebi, bayan futbolcular ve antrenörlerini dernek binasında MASTÖB Genel Başkanı ve Alima Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, MASTÖB Malatya Şube Başkanı Murat Cengiz, ve MASTÖB Malatya Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MASTÖB Malatya Şube Başkanı Murat Cengiz “Bugün burada sizlerle beraber olmak bize gerçekten büyük bir haz verdi. Malatya’da büyük başarılara imza atınız, inşallah yakın günlerde playoff oynayacaksınız. Bu da Malatya’ya bir katma değer, bir prestij sağlayacak. Bunun için hem hocalarınıza hem de sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

MASTÖB Malatya Şube Başkanı Murat Cengiz’in ardından söz alan MASTÖB Genel Başkanı ve Alima Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Malatya Bayan Futbol Takımının büyük bir başarıya imza attığını söyleyerek “Ben bu vesile ile sizleri canı gönülden kutluyorum. Çünkü Malatya’nın adını duyuruyorsunuz. Şimdi başkanımızla da konuştuk. Rakiplerinize oranla daha kısıtlı bir bütçeyle bu başarıya imza atmışsınız. Bunun içinde sizi ayrıca kutluyorum. Önümüzdeki günlerde Playoff oynayacaksınız, inşallah hedeflediğiniz yere çıkarsınız. Ben, bu birlik ve beraberlikle sizin daha iyi yerlere geleceğinize yürekten inanıyorum, Allah yolunuzu açık etsin, biz her zaman sizlere destek olamaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından bayan futbolcular MASTÖB Genel Başkanı ve Alima Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek’e çiçek hediye ettiler.

iha

MALATYA BAYAN FUTBOL TAKIMINDAN MASTÖB'E ZİYARET (MEHMET TÜREL/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız