SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Büyük Bir Adımdır"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:13:34
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, "Halkımızın referandumla oyladığı, kadınlarımız için pozitif ayrımcılık getiren anayasa değişikliği, bu anlamda ülkemiz adına büyük bir adımdır" dedi. 

Malatya Aktif İşkadınları Derneği (AKAD) üyeleri ile kahvaltılı bir toplantı gerçekleştiren TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanvekilliği görevini de sürdüren Çalık ve AKAD üyeleri, derneğin faaliyetleri ve kadınların toplum ve iş yaşamındaki konumları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

"Cumhuriyet tarihi boyunca yapılmayan sayıda yasal düzenleme son 10 yılda hayata geçti" diyen Çalık, "Kadınların hiçbir korku ve tedirginlik duymadan yaşamın içine daha çok katılabilmeleri için şartları iyileştirilmiş bir toplum zeminine ihtiyaç vardı. Halkımızın referandumla oyladığı kadınlarımız için pozitif ayrımcılık getiren anayasa değişikliği bu anlamda ülkemiz adına büyük bir adımdır. Bu anlayışın üzerine pek çok yenilik koyduk" ifadelerini kullandı.

Milletvekili Çalık, en birinci önceliklerinin kadının kendisini birey olarak güçlü hissettiği bir toplum meydana getirmek olduğunu hatırlatarak, bu doğrultuda kız çocuklarının eğitiminde ciddi bir yol kat edildiğini anlattı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız