SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Büyük Bir Aileyiz"

0
Güncellendi - 2016-01-26 16:40:11
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından 2016 yılı Hizmet İçi Eğitim Programı kapsamında “Mesleki İş Eğitim, Değişim ve İletişim” konulu seminer düzenlendi. Malatya Büyükşehir Belediyesi Beydağı Toplantı Salonu’nda düzenlenen programa Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları, şube müdürleri ve MASKİ personeli katıldı.

Dr. Özdemir: Başarının Sırrı Eğitimden Geçiyor

MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, 2015 yılında olduğu gibi 2016 yılında da MASKİ’nin hizmet içi eğitim seminerleri düzenleyeceğini ifade ederek, “2016 yılının ilk eğitim seminerine başladık. Tam anlamıyla halkımıza hizmet edebilmek için personelimizin eğitimine önem veriyoruz. Bu kapsamda 2015 yılında bir personel başına 27 saat eğitim verildi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’ın çizdiği vizyon doğrultusunda 2016’da da eğitim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu vizyonlardan bir tanesi de personellerin eğitimi idi. Elde edebileceğimiz her türlü eğitim hayatımızda büyük değişimlerin yaşanmasına vesile olacaktır. 2016 yılının ilk semineri ‘Mesleki İş Eğitim ve İletişim’ konusudur.  Gerek iş hayatında gerek aile hayatında iletişim açısından başarılı mutlu ve personellerin MASKİ hizmetlerinin kalitesine büyük katkılar sağlayacaktır. Personelimiz açısından seminerin olumlu geçeceğine inanıyorum. Seminere katılan iş arkadaşlarımızı katılım belgesi ile onurlandıracağız. MASKİ hizmet içi eğitim kapsamında bu tür eğitici ve öğretici programlarımız devam edecek” dedi.

Başkan Çakır: Büyükşehir Belediyesi Olarak Büyük Bir Aileyiz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, MASKİ’nin her alanda olduğu gibi eğitim konusunda da başarılı çalışmalara imza attığını kaydederek, “Malatya Büyükşehir Belediyesi büyük bir aile. Ailemiz ne kadar bilinçli olursa o kadar mutlu olur. Bu yüzden eğitimi çok önemsiyorum. Eğitim sırasında alınacak en küçük bir bilgi bile ileride çok işimize yarayabilir. MASKİ’de olduğu gibi diğer birimlerimizde de eğitimlerimiz kesintisiz devam edecek. Personellerimizin bu eğitimlerden en iyi şekilde faydalanacağını umuyorum. Hayatımızdaki her türlü sorunu eğitimle çözülebileceğine inanıyorum. Eğitimin tüm personelimize hayırlı olmasını temenni ederek, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

2016 yılı Hizmet İçi Eğitim Programı kapsamında “Mesleki İş Eğitim, Değişim ve İletişim” konulu semineri eğitim uzmanı Nurullah Sarımermer veriyor. İki seans halinde yapılacak olan seminer 15 gün sürecek.

Bülten

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • başarı (8 yıl önce)
    başarı ancak bu il dışından gelen ekibin değişmesiyle olur eğitimle değil
    0
    0
    Yanıtla