SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Büyük Bir Avantajı Kaçırdık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:18:19
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da sol kanat oyuncusu Ramazan Kahya, ligin ikinci yarısında her şeyin kendileri adına iyi olacağını söyledi. 

Antalya’da devam eden devre arası kamp çalışmalarının yoğun bir tempoda sürdüğünü ifade eden Kahya, “Çok iyi şekilde çalışıyoruz. Ligin ilk yarısında kaybettiğimiz puanları ikinci yarıda telafi etmek istiyoruz. İnşallah ligin ikinci yarısında iyi sonuçlar alarak, hedefe giden yolda iyi bir şekilde ilerlemek istiyoruz” dedi.

Kahya, ligin ikinci yarısında şampiyonluk iddiası bulunan takımlarla sahalarında karşılaşacaklarını anımsatarak, rakiplerini yenip iyi bir avantaj yakalamak istediklerini belirtti.

Ligin ikinci yarısında iyi bir hava yakalamak istediklerine değinen tecrübeli futbolcu, ikinci yarıda her şeyin çok daha güzel olacağını ifade etti.

Kahya, takımda sol kanat mevkiinde tatlı bir rekabetin de yaşanacağına dikkat çekerek, “Rekabet her zaman başarıyı getirir. Mehmet Türkmehmet çok iyi bir futbolcu. Sol kanatta oynayan 3-4 futbolcu var. İyi bir rekabet olacak. Buda takımın başarısına en iyi şekilde yansıyacaktır” şeklinde konuştu.

Kahya, ligin ilk yarısında büyük bir avantaj kaçırdıklarını kaydederek, ikinci yarıda talihsiz puan kayıpları yaşamamak için iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerine değindi.

Ligin ikinci yarısında ilk yarıda kaybedilen puanları telafi edeceklerini ifade eden Ramazan Kahya, “Oyun sistemi ne olursa olsun alışacağız. Teknik heyetimiz en iyi sistemi uygulamaya çalışıyor. Bizde teknik heyetin oluşturmak istediği sisteme göre en iyi şekilde çalışıyoruz. Ligin ilk yarısında da kötü mücadele etmedik ama büyük bir avantajı kaçırdık. Özellikle son oynadığımız Bayrampaşa maçında hiç ummadığımız bir puan kaybı yaşadık. Fakat ikinci yarı bunların hepsini telafi edip, hedefimize ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.

Kahya, ligin ikinci yarısında her şeyin kendileri için çok daha güzel olacağına değinerek, şöyle konuştu: 

“Sahada güçlü olmamız gerekiyor. Biz sahada güçlü olduğumuz zaman bütün karşılaşmalardan başarılı sonuçlarla ayrılırız. Bunu da birçok maçta gösterdik. Ama çok şansız maçlar oynadık. Son dakikalarda yediğimiz gollerle yenildiğimiz ve berabere kaldığımız maçlar oldu. İlk yarı talihsizliklerle geçti. İnşallah Allah’ın da izniyle ligin ikinci yarısında bu talihsizlikleri yaşamayacağız. Her şey iyi olacak.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız