SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Büyük Bir Camiaya Geldim"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:42:10
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un son transferi Kemal Cingirt, Yeni Malatyaspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Takımın Bolu Gerede'deki kampına katılan Cingirt, Yeni Malatyaspor'un büyük bir camia olduğunu ifade ederek, kendisinin de takımın hak ettiği yere gelmesi için katkı sunacağını belirtti. 

Sağbekte forma giyen Kemal Cingirt, "Yeni Malatyaspor, PTT 1.Lige çıkmış yeni bir ekip. Bende geçen sezon Altınordu’da forma giyiyordum. Yeni Malatyaspor’da hedefleri ve beklentisi olan bir takım. Büyük bir taraftarı var. Bende bu büyük beklentileri olan bir takıma katılmaya karar verdim. İnşallah hedefler doğrultusunda bende takıma faydalı olurum” dedi.

"BÜYÜK BİR CAMİAYA GELDİM"

Yeni Malatyaspor’a ve Malatyaspor’a karşı forma giydiğini dile getiren genç futbolcu, “Balıkesirspor’da oynadığım dönemde Yeni Malatyaspor’a karşı forma giymiştim. Birde şuanda amatörde olan Malatyaspor’a karşı mücadele etmiştim. O zaman şehri gelip görme fırsatım olmuştu. Büyük bir şehir ve camia. İnşallah bu camiayı hak ettiği yere getiririz” ifadesini kullandı.

"LİGDE İYİ TAKIMLAR VAR"

PTT 1.Ligde bu sezon çok iyi takımlar kurulduğunu vurgulayan başarılı futbolcu, “Takımların kurulması önemli değil. Önemli olanın sahada en iyi mücadele edenin olacağını düşünüyorum. Geçen sezon Altınordu’da forma giyerken kimse bizden başarı beklemiyordu ama son haftalarda mükemmel bir çıkış yakaladık. Play-Off’un kapısından dönmüştük. Hatta şampiyonluk iddiamız bile oluşmuştu. PTT 1.Lig’de kimin ne yapacağı hiç belli olmuyor.  İyi bir birlik ve beraberlikle Yeni Malatyaspor’u hak ettiği yere getirebiliriz” diye konuştu.

Sağbek dışında solbek ve sağ önde de oynadığı maçlar olduğunu belirten Kemal, asıl mevkisinin sağbek olduğunu kaydetti.

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız