SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Büyük Bir Dip Dalga Geliyor"

0
Güncellendi - 2018-06-21 01:04:50
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi Malatya Milletvekili adayları 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek destek istemeye devam ediyor. Adaylar sabah namazının ardından ilk olarak Malatya Yaş Meyve ve Sebze Hali’nde esnaflarla bir araya geldi. Adaylar daha sonra Antepli Sokak, Mücelli Caddesi ve Özsan Sanayi Sitesi’nde bulunan esnaflarla tek tek görüştüler.

Saadet Partisi 1. sıra milletvekili adayı Mehmet Kaya Asiltürk, 2. sıra milletvekili adayı Abuzer Göğüs, 3. sıra milletvekili adayı Yunus Savaş, 4. sıra milletvekili adayı Mustafa Parlakyıldız, 5. sıra milletvekili adayı Muhammet İkbal Yıldız, 6. sıra milletvekili adayı Adnan Özdemir beraberindekilerle birlikte ilk olarak Antepli sokakta bulunan esnaflarla tek tek görüştü.

Saadet Partili adayların bir sonraki durağı Antepli Sokak oldu. Burada esnaflarla bir araya gelen adaylar talepleri dinleyerek 24 Haziran için destek istedi.

Daha sonra Mücelli Caddesi’nde bulunan esnaflarla bir araya gelen partililer esnaflarla tek tek görüştü.

“GENÇLER MİLLİ GÖRÜŞÜN EKSİKLİĞİNİ FARK ETMİŞLER”

Gençlerin milli görüşü desteklediklerini belirten Saadet Partisi 2. Sıra milletvekili adayı Abuzer Göğüs, “İzlenimlerimiz sonucunda görüyoruz ki özellikle gençler milli görüşün eksikliğini fark etmişlerdir. Bundan sonra gençlerin milli görüşe Saadet Partisi’ne destek vereceklerinden şüphemiz yoktur. Özellikle Temel Karamollaoğlu başkanımız gençler tarafından çok sevilmektedir. Gençler diyor ki Türkiye’de ilk kez e-mitingi Genel Başkan Temel Karamollaoğlu yapmıştır. Bundan ötürü takdir etmektedirler. Ben de değerli genç kardeşlerime şunu söylüyorum. Milli görüşü destekleyin sizi iş sahibi, güç sahibi yapacak önünüzü açacak te görüş Saadet Partisi’dir. Bu yüzden Saadet Partisi’ne destek olun.” şeklinde konuştu.

Saadet Partili adayların son durağı ise Özsan Sanayi Sitesi oldu. Burada da esnafı dinleyen adaylar sorunların çözümü için 24 Haziran’da Saadet Partisi’ni işaret etti.

Esnaflarla bir araya gelen Saadet Partisi 1. Sıra milletvekili adayı Mehmet Kaya Asiltürk bu ziyaret sırasında kameralara çıkmak isteyen bir çocuğun bu isteğini de geri çevirmedi.

“BÜYÜK BİR DİP DALGA GELİYOR”

Sanayii esnafıyla yaptığı görüşme sonrası aldığı dönütleri değerlendiren Asiltürk, “Saadet Partisi olarak, bugün sabah sebze halini toptancılar sitesini ziyaret ettik, şimdi Özsan Sanayii Sitesi’nde esnaflarımızla ve nakliyecilerimizle burada işleri olanlar bir araya geldik. Son 4 güne girdiğimiz bu dönemeçte inşallah Saadet Partisi olarak Malatya’yı temsil edecek vekilleri mecliste göreceğiz umudundayız çünkü vatandaşlardan, esnaflardan aldığımız pozitif duygular ve görüşler bu yönde. Bu seçim gerçekten hiç milletin beklemediği kamuoyu araştırma şirketlerinin tahmin bile edemediği bir sonuç ortaya çıkacak. Çünkü korkutulmuş sindirilmiş olan vatandaşlar bu seçimde hangi partiye oy vereceğini söylemeden sandıkta hükümet partisine yani Adalet ve Kalkınma Partisi’ne gerekli dersi vererek ‘Bakın 16 yıldır sizi omuzumuzda taşıyoruz. Geldiğimiz noktada ötekileştirildik, ayrıştırıldık, ülkemiz borç batağına battı, iş yok aş yok” durumunun neticesi sandıkta çıkacaktır. Genel Başkanımızın dediği gibi büyük bir dip dalga geliyor. İnşallah 24 Haziran akşamı, 25 Haziran sabahı Türkiye’de milli görüşün tekrar temsil edileceği bir yönetimin kurulacağı gün olacaktır, diye ümit ediyoruz. Bu yönde de gücümüzün yettiği oranda çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • ALPEREN (5 yıl önce)
    UMUT FAKİRİN EKMEĞİ YE MEMET YE...BİZ NİYE GÖREMİYORUZ O DALGAYI.
    0
    0
    Yanıtla
  • Baba44 (5 yıl önce)
    Malatyadan size ekmk cikmaz. ,Şansnzi zorlamayin bncee
    0
    0
    Yanıtla
  • ATTİLA (5 yıl önce)
    ASIL DİP DALGA chp İLE İTTİFAK YAPANLARA GELİYOR BEKLEYİN AZ KALDI. chpnin ORTAKLARINA YANİ SAADETE; MALATYA KARARINI CUMHUR İTTİFAKINI DESTEKLEYEREK ORTAYA KOYACAK !
    0
    0
    Yanıtla