SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Büyük Bir Gurur Yaşattı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:16:03
A- A+ PAYLAŞ
 
Erzurum’da gerçekleştirilen 7. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunları’nda Malatya’yı temsil eden Ebubekir Sıddık Parlak, tekvandoda 2. oldu. 
 
Esenlik Malatya Belediyesporlu tekvandovu Ebubekir Sıddık Parlak, GAP Spor Oyunları’nda 59 kilogram tekvando müsabakalarında 2.’lik elde etti. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Esenlik Malatya Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekvando Sorumlusu Kadir Yıldırım, Malatya Belediyesi’nin destekleriyle önemli başarılara imza atmaya devam ettiklerini belirtti. Yıldırım, tekvando branşında kulüp olarak Malatya’yı en iyi şekilde temsil ettiklerine vurgu yaparak, "Esenlik Malatya Belediyespor kulübü olarak tüm branşlarda önümüzdeki sezon için hedeflemiş olduğumuz bir sistem var. Bütün branşlarda madalya kazanarak Malatyamızı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Malatyamızı ve Türkiyemizi Avrupa ve Dünya arenasında temsil etmek adına, çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor" dedi.
 
Malatya Belediyesi’nin kulübü her platformda desteklediğine dikkat çeken Yıldırım, şöyle konuştu: 
 
"Malatya Belediye Başkanımız Ahmet Çakır, Kulüp Başkanımız Orhan Barman, belediye başkan yardımcılarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz tarafından kulüp üzerinde sağlam bir şekilde duruluyor. Bizlerden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Başkan Ahmet Çakır’a teşekkür ediyoruz. Bu destekler neticesinde GAP Spor Oyunları'na katılan sporcumuz Ebubekir Sıddık Parlak, tekvandoda 2.’lik elde etti. Ben bundan sonraki süreçte de başarılarımızın artarak devam edeceğine inanıyorum."
Takım Antrenörü Vahap Genç de, Esenlik Malatya Belediyespor tekvando takımı olarak her geçen gün başarılarını katlayarak yollarına devam ettiklerini kaydederek, "Şubat ayında yapılan Büyükler Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda sporcumuz 68 kilogramda Serhat Korkutan Türkiye Şampiyonu oldu. Aynı zamanda İspanya’da hem ilimizi hem de ülkemizi temsil etti. Bunun yanında gençlerde de milli takıma 4 sporcu verdik. Gençler Türkiye Şampiyonası’nda Hüseyin Kırma ve Muhammet Dölcan Türkiye 3. oldu. GAP Spor Oyunları’nda da tekvandocumuz Ebubekir Sıddık Parlak, 2. oldu ve bizlere büyük bir gurur yaşattı" diye konuştu.
 
Genç, kulübün kolektif çalışması neticesinde başarıların geldiğine işaret ederek, elde edilen başarıların kolektif çalışmanın ürünü olduğunu ve Başkan Ahmet Çakır’ın göreve gelmesinin ardından amatör sporun bir ivme kazandığını, birçok branşta çıtayı yükselttiklerini ifade etti.
 
GAP Spor Oyunları’nda tekvandoda 59 kilogramda 2. olan Ebubekir Sıddık Parlak da, yavaş yavaş hedeflerine ulaştığını, bundan sonraki süreçte daha büyük başarılar elde etmek istediğini dile getirdi. Parlak, elde ettiği derecenin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyerek, "Yoğun bir çalışmanın ardından GAP Spor Oyunları'na katıldım. Özellikle Vahap Genç hocamız çalışmalar esnasında bizimle çok yakından ilgilendi. Hususi arabasıyla bizleri antrenmana getirdi ve en iyi şekilde hazırladı. Hocamızın başarının gelmesinde çok büyük emeği var. Özellikle benimle kendi evladı gibi ilgilenmesi beni oldukça motive etti. Bundan sonraki süreçte Türkiye Şampiyonaları’nda Malatya’yı en iyi şekilde temsil ederek madalyalar getirmek istiyorum" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız