SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Büyük Bir Şampiyona"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:49:50
A- A+ PAYLAŞ

Artistik Bilardo Türkiye Şampiyonasına katılacak olan Malatyalı bilardocular, şampiyona hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürüyor. 

Artistik Bilardo Türkiye Şampiyonası 14-16 Haziran tarihleri arasında Diyarbakır’da yapılacak. Malatya’dan 4 sporcunun yer alacağı şampiyonaya 16 sporcu katılacak.

Hazırlıklarla ilgili gazetecilere açıklamada bulunan Bilardo Malatya İl Temsilcisi Alaattin Geneş, “Artistik Bilardo, bilardo sporunun en üst seviyesi anlamına geliyor. Bilardo adına çok büyük bir şampiyona. Şampiyonaya Türkiye genelinden 16 sporcu katılıyor. Şampiyonaya Malatya’yı temsilen sporcularımız Alaattin Geneş, Ahmet Arslan, Erkan Aktı ve Şerif Aslan katılacak” dedi.

Geneş, şampiyona hazırlıklarının yoğun tempoda sürdüğünü kaydederek, “Bilardo adına çok büyük bir organizasyon olan Artistik Bilardo Türkiye Şampiyonası hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Şampiyonaya en iyi şekilde hazırlanıp, iyi dereceler elde etmek istiyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız