SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Büyük Buluşma' Ekim'de

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul'da faaliyet gösteren Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği (MASTÖB) tarafından 10 Ekim 2009 Cumartesi günü Abdi İpekci Spor Salonu'nda "Büyük Malatya Buluşması"nda binlerce Malatyalı bir araya gelecek.

MASTÖB Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Türkiye'de bu güne kadar hiçbir ilin sivil toplum örgütleri tarafından bu kadar geniş katılımlı bir organizasyonun gerçekleştirilmemiş olması nedeniyle, bu buluşmanın ilk olarak gösterildiğini bildirdi.

MASTÖB tarafından hazırlıkları hızla devam eden "Büyük Malatya Buluşması" için biletlerin Malatya, ilçe ve köy dernekleri, MASTÖB ve vakıflardan temin edilebileceği belirtildi. Büyük Malatya buluşmasıyla ilgili afişler de hazırlandı.

Büyük Malatya Buluşması ile ilgili olarak ayrıntılı bilgi için: 0212 511 07 08 - 0212 511 07 39 telefonlardan bilgi alabilecekler.

MEV İFTAR YEMEĞİ İPTAL
Bu arada, merkezi İstanbul'da bulunan Malatya Eğitim Vakfı (MEV)'nın, 10 Eylül 2009 Perşembe günü Holiday Inn Otelde verilecek iftar yemeği İstanbul'da yaşanan sel felaketi nedeniyle iptal edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız