SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Büyük Çaba Gösteriyorlar"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:23:31
A- A+ PAYLAŞ

 Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek, derneğin önemli çalışmalar yürüttüğünü söyledi. 

Gürkan’ın derneklerini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İhsan Çolak, “Burayı aldıktan sonra Malatya’da kabul görmüş hiçbir sivil toplum örgütü, belediye başkanları da bizleri ziyaret etmedi. Battalgazi Belediye Başkanımız bir kez daha kalbinin güzelliğini göstermiştir. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. 

Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Tülay Ayaz ise, “Selahattin Başkanımızın belediye başkanımız olması yanı sıra şahsiyetinin toplum içerisinden neden bu kadar kabul gördüğünü biz bir daha farkettik ve hissettik. Toplumdan kopuk olmayan, iç içe olan, toplumun en dezevantajlı kesimiyle iç içe olmakla bunu kendine görev ve manevi bir zorunluluk gören başkanımız, yine ailelerimizle hasbihal etti, bizleri çok mutlu ettiler” diye konuştu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da, Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin önemli faaliyetlerde bulunduğuna dikkat çekerek, “Gerek İhsan bey olsun, gerek Tülay hanım olsun, yakinen takip ettiğimiz kadarıyla işlerini doğru bir şekilde sürdüren ve yardımları tarafsız bir şekilde ulaştırmada büyük çaba ve gayret gösteriyorlar. Bu gayretlerinden dolayı kendilerini kutluyorum. Sivil toplum örgütleri ve derneklerimizin görüşleri yol haritamız ve pusulamız olacağını belirtmiştik. Sivil toplum kuruluşları bizim pusulamız ve yol haritamızdır. Bizler de sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde üzerimize düşen sorumluluk ve görev anlamında bu ve bunun gibi derneklerimize elimizden gelen gayreti ve çabayı göstereceğiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız