SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Büyük Destek Bekliyorum"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:54:27
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Aday Adayı Etem Körükmez (fotoğrafta soldaki), Hekimhan ilçesinde yaptığı ziyaretlerde önseçim için partililerden destek istedi. CHP’li Körükmez, ilk olarak CHP Hekimhan İlçe Örgütü’nü ziyaret ederek, İlçe Başkanı Kadir Sarıbaş’la görüştü. 

Ziyarette, neden aday adayı olduğu konusunda bilgiler veren Körükmez, ilçelerin önemine değinerek, “Önümüzde bir önseçim var. Bu önseçimde Kuluncak, Hekimhan ve Darende’den büyük destek bekliyorum” dedi. CHP İlçe Başkanı Kadir Sarıbaş da Körükmez’a adaylığından dolayı başarılar diledi. 

MİLLİOĞULLARI’NDEN KOMŞU VURGUSU 

CHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Etem Körükmez, daha sonra Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları’nı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Millioğulları, Körükmez’e başarılar dilerken, Kuluncak’ın Hekimhan’ın komşu ilçesi olduğunu kaydederek, “Düğünde ve cenazede bazen akrabandan önce yakın komşun gelir. Siz de bize en yakın komşusunuz” ifadelerini kaydetti. 

Körükmez ise Kuluncak belediye başkanlığı adaylığı döneminde Millioğulları’yla ortak projeler geliştirdiklerini belirterek, “Ufak bir oy farkıyla belediye başkanlığını kaybettik. Ama hizmetin altı üstü olmaz. Bir belediye başkan olarak da çalışırsın, bir nefer olarak da çalışırsın. Önemli olan halka hizmet etmektir” diye konuştu. 

“TEK VEKİLLE MÜCADELE ZOR”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın başarılı çalışmalarını sürekli desteklediğini belirten Körükmez, “Son 25 yıla baktığımızda Malatya’da unutulmayacak iki milletvekili olduğunu görürüz. Bunlardan biri rahmetli Mevlüt Aslanoğlu’ydu, diğeri ise Veli Ağbaba’dır” dedi. 

Şu anda CHP’nin Mecliste bir milletvekilinin olduğunu belirten Körükmez, tek milletvekili ile mücadele etmenin zorluklarından bahsedip, CHP’nin ikinci milletvekili olarak Ağbaba’yla omuz omuza çalışmak istediğini vurguladı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız