SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Büyük Destek Vaadediyorlar"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:36:32
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Merkez İlçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulisi Porgalı, Yeşilyurt esnafını ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulisi Porgalı, beraberinde partisinin Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Banu Sevil ve partililerle birlikte Yeşilyurt esnafını ziyaret ederek, sıkıntı ve talepleri dinledi.

Yeşilyurtluların kendisine gösterdiği ilgi ve destekten oldukça memnun kalan Porgalı, “Yeşilyurtluların böyle coşkulu bir şekilde destek vermelerinden dolayı iftihar ediyorum, gurur duyuyorum. Gerçekten girdiğimiz her kapıda konuştuğumuz esnaf Yeşilyurt’ta bizlere büyük destek vaat ediyorlar. İnşallah bende Yeşilyurtluları utandırmayacağım. Allah nasip ederde seçilirsek Yeşilyurt’un sorunları ile ilgileneceğiz. Şu ana kadar gittiğimiz her yerde bayanı, erkeği, esnafı, genci önümüze çıkıp Yeşilyurt ile ilgili sıkıntılarını anlatıyorlar. Bizde kendilerine her türlü destek sözü veriyoruz. Yeşilyurt’un da tüm desteğini alacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yeşilyurtlu bir esnaf ise Porgalı’ya ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini belirterek, “Elimizden geldiği kadar başkanımızı destekleyeceğiz. Tabi gücümüz yettiği kadar sesimiz ulaştığı kadar” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız