SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Büyük Düşünüyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, Malatya'yı bölgede lider bir il yapmak için enerji harcadıklarını belirterek, "Dedikodularla işimiz olmayacak" dedi.

Çakır'ın seçim çalışmalarına ilişkin bülten şöyle:

"* Bostanbaşı seçim bürosu açılışı
Bostanbaşı seçim bürosu açılışına milletvekilleri, İhsan Koca, Öznur Çalık, Mücahid Fındıklı, İl başkanı Mustafa Şahin, belediye başkan adayı Ahmet Çakır ve Bostanbaşı belediye başkan adayı Hasan Aydoğan ile vatandaşlar katıldı.

Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan partililer, 29 Mart’ta oylarını arttırmak için büyük bir gayret ve özveri ile çalıştıklarını ifade etti.

* Karslılar Derneği ziyareti
Karakavak mevkiinde bulunan Karslılar Derneği bürosu ziyaretine Ahmet Çakır katıldı. Mahalle sakinleri tarafından ağırlıklı olarak karakavak bölgesinde yapılmakta olan şuyulandırmanın adaletli bir şekilde yapılması için istek ve talepler iletildi.

Ahmet Çakır, Ak Parti iktidarında yapılan hizmetler hakkında kısa bilgiler vererek, şuyulandırmanın adaletli bir şekilde yapılması için titiz bir çalışma yapılacağını ifade etti.

* Yeşiltepe seçim bürosu açılışı
Yeşiltepe seçim bürosu açılışına milletvekilleri, İhsan Koca, Öznur Çalık, İl başkanı Mustafa Şahin, belediye başkan adayı Ahmet Çakır ile vatandaşlar katıldı.

Mustafa şahin konuşmasında; Eğitimli ve işinin ehli bir encümen listesiyle hizmet etmek için yola çıktık. Ancak rakip partiler seçim kuruluna verilen liste ile kamuoyuna açıklan listelerde eğitim düzeyinde farklılıklar olduğunu ifade ederek, bu kandırmacanın amacını siz takdir edeceksiniz. Projelerden ziyade hergün iftira atmak için enerjisini harcayanlara 29 Marta en güzel cevabı verin dedi.

Ahmet Çakır konuşmasında; Biz projelerle ilgileniyoruz, büyük düşünüyoruz. İlimizi bölgemizde lider bir il yapmak için enerjimizi harcıyoruz. Dedikodularla işimiz olamayacak, modern bir metropol oluşturmak için mücadele edeceğiz. Kadın ve gençlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için kompleks projelerimiz olacak. Sosyal ve kültürel faaliyetlere ağırlık vereceğiz. Malatya’mız yapacağımız hizmetlerimizle Ak Partinin ampulü ile aydınlanacak dedi.

* Kocaözü sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği
Kocaözü sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği ziyaretine milletvekili, Öznur Çalık, belediye başkan adayı Ahmet Çakır katıldı.

Öznur Çalık konuşmasında; Bu dönem artık Hekimhan’da Ak parti diyecek, Hekimhanı çok önemsiyoruz, çok önemli bir ilçemiz, önemli kişiler yetiştirmiş bir ilçemiz. İlçeye yapılan hizmetler hakkında kısa kısa bilgiler veren Çalık, eğitimden, sağlığa, ulaşımdan daha birçok alana sayılamayacak hizmetler yapıldığını ifade etti.

Ahmet Çakır konuşmasında; “Biz kurduğumuz ekibimize, geçmişimize ve bugüne kadar yaptıklarımıza güvenerek, sizlerin karşısına çıktık. Anlımız Ak, yolumuz açık sizlere güvenerek, gücünüze, yani gücümüze güvenerek, hep birlikte başaracağız diyoruz. Geçen seçimde Malatya’da iki kişiden birisi bize oy verdi. Bu gücün farkındayız, aldığımız destekten şımarmadık, tersine daha çok sorumluluğumuz arttı” dedi.

* Birumut ışığı sosyal yardımlaşma derneği ve hidakut derneği ziyareti
Ziyarete milletvekili, Öznur Çalık, belediye başkan adayı Ahmet Çakır katıldı. Dernek başkanı Mustafa Ertan derneğin bünyesinde beş alt birim olduğunu ve bunların tek çatı altında birleştiğini ifade etti.

Ahmet Çakır konuşmasında; bu işin bir gönül işi olduğunu söyleyerek, yapılan çalışmalarından dolayı tebrik ederek başarılar diledi. Belediye başkanının ilinde bulunan yardıma muhtaç kişilerden mutlaka haberdar olması gerekir. Bunu sağlamak için tüm dernekler bir çatı altında birleştirilerek, daha verimli bir çalışma sağlayacak bir proje geliştirdiklerini seçildikleri taktirde bunu sağlamak için çalışacaklarını ifade etti.

* Şehitfevzi mahallesi mahalle toplantısı
Mahalle toplantısına Ak Parti il başkanı Mustafa Şahin, belediye başkan adayı Ahmet Çakır ve partililer katıldı.
Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan partililer, her geçen gün seçim çoksusunun arttığını ifade etti.

Mustafa Şahin konuşmasında; Siz seçmenlerimiz her zaman olduğu gibi sizden kopuk olan, iftira atmayı kendisine meslek edinmiş, proje konuşmaktan uzak kişileri geçmişte sandığa gömdüğünüz gibi yine bunlara pirim vermeyeceksiniz, bunu biliyoruz dedi.

Ahmet Çakır konuşmasında; Başbakanımıza yakışır, size yakışır bir belediye başkanı olacağıma söz veriyorum. Yapacağımız hizmetler ile ilimizi beş yıldızlı bir Malatya yapmak için çalışacağız. Geçtiğimiz dönemde bu mahallemizin ilköğretim sorunu vardı, şu anda bu sorunu çözüldü en güzel okullarından bir tanesi oldu. Sağlık ocağı sorunu vardı, yine o sorunu da Ak Parti çözüme kavuşturdu. Daha birçok proje için sizin desteğinize ihtiyacımız var, sizler bu desteği inanıyorum ki ve görüyorum ki bizlerden esirgemeyeceksiniz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız