SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Büyük İhtimalle Eylül Sonuna.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:35:23
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, Arguvan İlçesinde ve bağlı köylerinde ziyaretler de bulundu. 

Milletvekili Öz, beraberindeki partililerle birlikte Arguvan İlçe merkezi, ilçeye bağlı Yazıbaşı ve Bahçeli köylerini ziyaret etti.

Narmikan bölgesi olarak bilinen Bahçeli Köyünde konuşan Milletvekili Öz, “Narmikan Malatya’mızda yetiştirdiği kavunları ile meşhur olan bir köyümüz. Ama susuzluktan dolayı, sulama suyundaki sıkıntıdan dolayı yeteri kadar randıman alamıyor. 1999 yılında Morhamam Çayı üzerindeki Aliağa Barajı ile ilgili su ölçüm çalışmaları tamamlanmış. Yılda ortalama 25 milyon metreküp suyun olduğu tahmin ediliyor. Bu yaklaşık 30 bin dekar alanın sulanması anlamına gelmektedir. İnşallah Aliağa Barajı’nın yatırım programına alınması ve inşaatına başlanması için gereken çalışmaları takip edeceğiz” dedi.

Yazıbaşı Köyünden sonra Arguvan İlçe merkezinde ziyaretler de bulunan Milletvekili Öz, ilçe parti binasında yaptığı açıklama da, AKP’nin iktidara gelmeden önceki Türkiye’nin durumu ile bugünkü durumunun göz önüne alınmasını istedi.

Yapılan çalışmaların yetersiz olduğunu kendilerini de bildiğini belirten Öz, Arguvan ilçesi için önemli bir proje olan Yoncalı Barajı’nın hayata geçirilmesi için çalışmaların takip edildiğini söyledi. Yoncalı Barajı’nda şuandaki proje ile sulanabilir arazı oranının arttırıldığını belirten Öz, “Yoncalı Barajı’nın ihalesi yapıldı. Büyük bir ihtimalle Eylül ayının sonu gibi Orman ve Su İşleri Bakanımız sayın Veysel Eroğlu’nun katılımı ile temel atma törenini yapacağız” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız